09
Sep
13

Fly Romania!

metrou_otopeni

Buna seara stimati pasageri, aici este capitanul aeronavei, Comandorul Doxatul Dex, care va ureaza bun venit din partea “Regiei Autonome de Transport Aerian Romano-Europeana” si va doreste o calatorie placuta.

In cateva minute vom decola spre destinatia Budapesta. Dupa cum probabil stiti deja, durata zborului este de 12 ore pana la Vama Bors, si inca 3 minute pana la Budapesta. Din pacate starea precara a culoarelor de zbor nu ne permite sa navigam cu o viteza mai mare pe teritoriul Romaniei. Prima portiune de drum va avea destul de multe denivelari, din cauza dilatarii din perioada de vara, daca nu cumva si unele gropi, de aceea va rog sa purtati centurile de siguranta. In cazul in care centura de siguranta nu este prezenta, sau este deteriorata, pasagerii sunt rugati sa se tina cu ambele maine de punga cu voma.

Va rugam sa stocati bagajele in compartimentele inchise de deasupra capului. Desigur, daca aveti bagaje de care nu va puteti desparti le puteti tine la Dvs. in brate, si in bratele pasagerilor alaturati. Noi nu suntem niste atat de drastici ca alte companii, fiindca stim cu totii cum e sa-ti faci griji ca se vor sparge borcanele de zacusca din poseta, sau ca-ti va ciordi cineva sticla cu vin de buturuga sau tricoul cu “De puta madre”. Pe parcursul zborului insotitoarele de zbor va vor pune la dispozitie bere la pet si pungi cu seminte, astfel incat nu va va lipsi nimic. In timpul zborului se va difuza pe LCD-urile inca functionale meciul Astra – Petrolul, iar in continuare documentarul aniversar “Elodia – 15 ani de rating”.

In cazul unei aterizari fortate, sunteti rugati sa va deplasati civilizati spre cele patru iesiri. Va rugam sa aveti grija sa nu deranjati pasagerii care stau in picioare in fata usii, desi coboara la ultima statie, sau persoanele de pe peron care se grabesc sa urce sa prinda loc. Sub scaun, se poate sa gasiti veste de salvare, noi n-am gasit. Va rugam sa nu umflati vesta in avion, sau dupa ce coborati, in autobuz sau in TAXI. De asemenea nu incercati sa umflati vesta in timpul actului sexual, senzatia nu este asa cum se spune.

In cazul improbabil, in care veti vedea, pe unul dintre geamuri, unul dintre avioanele de lupta multirol, ale Armatei Romane, sunteti rugati sa semnalati acest lucru personalului insotitor. Armata Romana este foarte interesata sa afle unde sunt!

De asemenea, acum este un moment foarte propice sa va faceti poze cu avionul si sa le trimiteti prietenilor saraci care n-au zburat niciodata. Poze se pot face si pe parcursul zborului, toaleta avionului fiind dotata in acest scop cu o oglinda in marime naturala, dar nu va putem garanta ca va veti putea conecta la internet pana la aterizare. Iar la aterizare intram in internetul unguresc care nu intelege romana, deci este aproape nefolosibil.

Va multumesc pentru atentie si va urez inca o data o calatorie placuta.

Advertisements

18 Responses to “Fly Romania!”


 1. September 9, 2013 at 8:34 PM

  Ay, acesta este Dex! Am râs de una singură pe aici!

 2. September 10, 2013 at 8:44 AM

  Mai terminati domnule cu prostiile, nu exista asa ceva. Va rog eu, ca mai am un zbor de facut anul asta…

 3. September 10, 2013 at 10:27 AM

  un minut chiar până în centru! cu avionul, în drum spre bulgari :))

 4. September 10, 2013 at 4:50 PM

  Tu nu te mai faci bine! :)))

 5. September 10, 2013 at 10:32 PM

  Hai că mi-ai amintit cum am zburat eu de la Budapesta la Praga într-un avion care cică se chema Bombardiernuștiucât, aveai spațiu-n el cât în rată și arăta de parcă uite-acuma se dezmembrează. Io suspectez c-a fost intenționat, or fi zis că poate așa mai scapă de niscai români.

 6. September 11, 2013 at 6:16 PM

  Așa de rău se prezintă situația pentru pasagerii români ?


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: