08
Sep
13

Ti se retrage permisul de printzuit

florin-cioaba-ap

 

Au existat niste vremuri in care familia regala era respectata si adorata de milioane de supusi, cand fetele tinere visau sa fie rapite, in orice pozitie, de un print posesor de herghelie de minim 200 de cai putere. Dar in vremurile astea decadente lumea nu mai respecta deloc traditia si sfintele idealuri ale monarhiei.

Uite spre exemplu in Anglia, una dintre putinele tari in care “Long live the Queen!” nu se refera la nici o formatie de muzica, Printul Andrew, sau Andreu pe romaneste, a fost oprit de politie in propria casa! Va dati seama ce inseamna asta? Nici eu, dar pot sa presupun! Ori printul Andreu e cel mai neinteresant print posibil, ori plaiesii nici macar nu mai sunt interesati sa afle cum arata alesii, lui Dumnezeu, locali.

Deci omul chiar locuia la Buckingam, avea si birou, si nimeni nu stia cum arata! Este scandalos! Noi avem parlamentari care nu se stie unde locuiesc, nu au fost niciodata la birou, si lumea tot ii voteaza si ii iubeste, asa cum e normal. Iar in Anglia, un ditamai printul, Duce de York, si cel de-al doilea copil al reginei mama, si bunica, este oprit de niste puleti in propria lui gradina! Iar articolul este si mai lipsit de respect: Cum sa spui tu in articol cine e Printul Andrew? Printul Andrew e Printul Andrew si toata lumea trebuie sa stie cine e, nu e nevoie ca un jurnalist de rahat sa povesteasca cine e! E ca si cum ai spune cuiva cine e Hagi!

Daca ma gandesc mai bine, una dintre putinele tari unde sangele albastru este inca respectat, este chiar micuta si confuza noastra Romanie. Aici inmormantarea regelui Cioaba a ocupat doua saptamani prima pagina a ziarelor si orele de maxima audienta la televiziuni! Si asta desi in cazul lui Cioaba sangele era albastru de la coroana de “aur” care a coclit prematur, nu din vointa divina!

Din acest motiv in invit pe Printul Andrew sa se mute in Romania, si promit sa transform acest blog in “Blogul Oficial Al Altetei Sale Regale, Printul Andrew, Duce de York, Pe Care Il Cunoastea Toata Lumea, si Nici Un Politist Nu-L Va Opri Pentru Ca Conduce Un Rolls”. E timpul sa dam Cezarului ce-i al Cezarului, in cazul asta nu Imperiul Roman, ca era doar o metafora, dar respectul necesar pentru a-si desfasura activitatea de receptii si poze pentru postere, de care are mare nevoie orice tara din lume!

Advertisements

0 Responses to “Ti se retrage permisul de printzuit”  1. Leave a Comment

M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: