02
Aug
13

J to the Fucking K

JFK

Cel mai mediatizat presedinte american e fara indoiala marele JFK. Nici nu mai zic cate teorii conspirationiste a generat moartea lui. Daca urmaresti povestea “oficiala”, si cand zic oficiala ma refer la aia pe care o promoveaza “presa libera” (adica pe bani), JFK a fost un vizionar, a carui singura vina a fost ca a prevazut viitorul si a vrut sa-i dea fiecarui american 17 pizde si 47 masini Ford de lux. Dar, de, din pacate, fortele raului l-au injunghiat miseleste.

Ultimele noutati, in materie de politica americana, ne arata ce ar fi putut sa devina JFK daca nu era omorat de fortele necuratului: Un presedinte de cacat, care minte mult, dar nu face nimic, a se vedea cazul Obama!

Din filme ai cumva impresia ca JFK n-a apucat sa isi puna in aplicare planurile marete, din lipsa de timp. Treaba asa e oarecum ciudata tinand cont ca a fost presedinte 2 ani jumate. Si nu e ca si cum n-ar fi facut nimic in astia doi ani jumate, ca a facut:

– invazia de la Golful Porcilor, una dinte cele mai jenante incercari ale americanilor de a fute alt stat
– Criza Rachetelor, momentul in care lumea a fost cel mai aproape de razboiul atomic
– a ordonat asasinarea lui Rafael Trujillo in Republica Dominicana, dupa care a sarit de cur in sus, ca el nu e de acord
– a continuat razboiul din Vietnam. In filme se spune ca voia sa retraga trupele americane, din motive de propaganda jenanta.
– a creat coalitia SUA-Israel, si s-a facut ca nu vede ca Israelul produce bombe atomice
– a autorizat o lovitura de stat in Irak
– a fost primul presedinte care a reusit sa duca bugetul de stat peste 100 de miliarde
– a creat Peace Corps, conduse de finul lui
– a reusit sa futa tot ce misca prin Casa Alba si pe la TV

In concluzie, JFK a fost o alta fatza, fara continut, trasa pe sfori de altii. E posibil de altfel sa fi fost primul experiment de acest gen, iar succesul lui sa fi dus la seria urmatoare pe papitoi pe post de presedinti, care a culminat cu Obama. De ce oare a fost asasinat? Probabil ca Hollywood-ul avea nevoie de un alt erou american. Sau poate ca in nesfarsita lui alergatura dupa pizda se oprise la pizde de 12 ani. N-o sa aflam niciodata, iar asta nu ma deranjeaza, nu mi se pare un subiect de interes pentru lume, este doar alt papitoi mort, iar moartea lui nu a influentat cu nimic istoria lumii. Istoria Hollywood-ului si istoria Visului American pe de alta parte, asta a fost influentata major! … [miliarde de sunete de case de marcat]

Advertisements

0 Responses to “J to the Fucking K”  1. Leave a Comment

M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: