16
Jul
13

Sunt fericitul posesor

2013-07-16 21-54-15.836

 

…a 30 de carti!

Dupa cum se poate vedea din imagine, mai posed: 1 scrumiera de metal plina de chistoace, 1 specimen de bere Ciuc (din cele 5 exemplare pe care le-am salvat de la disparitie), 1 box metalic pentru auto-aparare, in caz de incendiu, si una pudra antimicotica si antisudorifica pentru picioare (in principal, dar merge si la salate sau fripturi de pui).

Ca mostra din cele 30 de carti am prezentat, dupa cum urmeaza:
1) sub scrumiera: O carte de Epictet si Marcus Aurelius despre viitorul hip-hopului in lume
2) sub rozeta: O carte despre chestiile pe care le vezi cand bagi coca la Ibitza (sau Mamaia daca esti cretin)

Ce-i drept eu am vrut un ceas Ferrari si trei studente la metalurgie ca sa-mi lustruiasca bara de protectie, dar, dupa cum va puteti imagina, aceste lucruri nu se prea gasesc intr-o garsoniera din Drumul Taberei in care a murit o baba. Decat poate in cazul in care cele trei studente la metalurgie au omorat baba cu bara de protectie ca sa-i fure ceasul Ferrari! Cred ca am o carte despre asta in geanta!

Ca sa scurtez povestea, am fost nevoit sa-mi biciuiesc imaginatia, si sa aleg 30 de carti dintr-o biblioteca de 200. Acum o sa ziceti: “Dex, daca tot esti dus cu pluta, de ce nu le-ai luat pe toate?”. Ca asa fac oamenii dusi cu pluta, strang capete de ata, cuie indoite si bucati de sarma mai mici de un centimetru! Au fost doua motive: 1) Stau cu chirie si la un moment dat o sa le car cu carca la etajul 6 pe scari, impreuna cu haltera de 30 de kile pe care n-o folosesc decat de Ramadan, 2) Unele carti erau prea grele pentru mine, si m-am temut ca n-o sa inteleg nimic din ele, asa ca le-am dat foc!

Ce o sa fac eu cu cartile astea? De citit va dati seama ca nu o sa le citesc! Dar am citit totusi ceva! Am citit o campanie pe internet care zice: “Daca te imbeti in discoteca si ajungi la un imbecil acasa, si n-are carti, nu-l fute!”. Deci le-am luat ca sa fiu futabil! D-aia le-am luat! Ca n-am avut bani de iFone, sa-mi downloadez carti pe el, si sa fut tocilare care stiu ca pe IFone se pot pune carti!

D-aia! Pentru sex am facut asta! Cum scrie in cartea lui Freud pe care tocmai am achizitionat-o! Nu e nimic anormal in asta, mai ales daca ai fost abuzat pe propria ta mama! Lucru pe care eu nu l-am patit, spre deosebire de Freud, din motiv ca mama nu arata tocmai sexy!

 


21 Responses to “Sunt fericitul posesor”


  1. July 17, 2013 at 8:37 AM

    oho, câtamai zestrea :))

  2. July 17, 2013 at 9:13 AM

    Ooo, Dex, sunt impresionata! De ce nu m-ai luat si pe mine in expeditia dupa carti?
    Ce ciudat! Am vrut să iti daruiesc de ziua ta Legendele Cosmosului…
    Mama, ce achizitii! Te invidiez de crăp!

  3. July 17, 2013 at 9:18 AM

    Din experiența cu Dex am învățat că trebuie să îi scriu de zece ori, ca să îmi răspundă o dată!

  4. July 17, 2013 at 9:22 AM

    Pe Marcus Aurelius l-a adoptat Antonius Pius! Pe tine te adopt eu! Hahahahahaahahahah!

  5. July 19, 2013 at 2:14 AM

    Hahah :))
    Și eu am rozetă de-aia. Dar a mea e mai cool, nu stă tolănită prin Cosmos.
    Nu-mi place scrumiera ta, ți-aș face cadou una așa: http://fl1.shopmania.org/files/p/ro/m/032/scrumiera-rasta-smoker~8668032.jpg
    Tot pentru Cosmos, înțelegi.

    Dar nu înțeleg ce are dacă urci 200 de cărți pe scări, mai multe etaje. Să simți și tu că te muți. Vrei să urci cu mâinile în buzunar?

  6. July 19, 2013 at 3:04 PM

    Dexule, iti trebuie totusi o scrumiera mai chic. Cartile despre hip-hop si Ibiza sunt perfecte. Te-ai scos.

  7. 17 mg
    July 21, 2013 at 6:07 PM

    Daca infiintezi o biblioteca, promit sa ma inscriu, si-ti curat si scrumiea de firma Ferrali.
    A, si sa nu instrainezi distantierul de degete, ca la intoarcere sigur voi avea nevoie pt un vecin, care este permanent in stare de incendiu.

    • July 22, 2013 at 7:00 PM

      Pai daca iti dau tie distantierul eu cum ma mai dau cu oja?

      • 19 mg
        July 23, 2013 at 12:16 PM

        Se ezicsta varianta pretenarului tau, Vladi, care te poate ajuta si gratie caruia am avut posibilitatea sa ma intorc la Jas si sa nu chem minerii, la ce inghesuiala se formase p’ aici, ca la rugbi. Saaau, astepti pana ce capat o calificare in sens si domeniu, momentan fiind fosta studenta, dar nu la metalurgie. Apropo, ce bara de protectie detii?

  8. July 30, 2013 at 10:20 AM

    ce faci bre, ţi-a obosit pixul? sau tastatura, ca să nu te gândeşti la prostii 🙂


M-a strafulgerat o idee