03
Jul
13

In alte stiri

In alte stiri, complet neinteresante pentru Romania, pentru ca nu vorbesc despre pretul la salam, tatze, femei batute sau Basescu:

1)
Egiptenii au reusit inca o data sa se mobilizeze si sa mai dea jos un labagiu de la putere. Cel putin asa se prefigureaza momentan, desi armata e cea care va prelua puterea, interimar, iar armata egipteana e fix aia care suge de la Americani si de la Israel. Eu insa sunt optimist si cred ca egiptenii vor reusi sa scape si de urmatoarea contra-revolutie. Sper sa nu ajunga faliti pana atunci, si astept cu nerabdare stirea ca s-a dat liber la tranzit in tunelurile spre Gaza.

2)
Avionul presedintelui Boliviei, care se intorcea de la Moscova, a fost obligat sa aterizeze la Viena, din cauza ca Franta, Italia, Spania si Portugalia i-au retras aprobarea de zbor. Se pare ca nici Austriecii nu au fost mai prejos si au facut o mica perchezitie. Motivul? Se banuia ca Edward Snowded, tipul care a dat pe goarna faptul ca americanii pun microfoane si-n curul Europei, era la bord.

Sper ca acest incident diplomatic fara precedent sa nu creasca pretul la muie pe centura. Cel mai probabil o sa-l scada, fiind foarte clar acum cam cate tari o sug cu abnegatie.

Din toate comentariile pe care am fost in stare sa le citesc, francezii sunt cei mai scandalizati. Recunosc ca cu germana si spaniola sau prost, asa ca n-am putut sa citesc. Se pare ca francezii astia chiar sunt un pic suparati ca guvernul lor, dupa ce s-a prefacut suparat pe americani pentru ca a fost spionat, a acceptat sa stea un pic capra si sa faca o gafa majora. Supararea era legata de niste concepte dubioase, care mie ca roman imi scapa: drept international, independenta, mandrie nationala, responsabilitatea clasei politice fata de popor,…

3)
Alex Velea a fost implicat in nu stiu ce drama majora, cred ca din dragoste, sau poate coitus-interuptus, ca n-am fost foarte atent, si d-aia n-am nici link la stire. Din aceasta cauza campul magnetic al Pamantului a inceput sa se miste invers, axa de rotatie s-a modificat cu 47,3 grade, iar fosta planeta Pluto a explodat intr-un nor de manele de prost gust si reggae de cocalari. Din acest motiv restul de stiri nu prea mai au nici o insemnatate.

Advertisements

0 Responses to “In alte stiri”  1. Leave a Comment

M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: