01
Jul
13

As vrea mai multe filme…

… cu nazisti. Nu pot sa ma satur de ele!

inside man

Dupa parerea mea nu se fac destule. Ar trebui ca fiecare film sa fie cu nazisti, nu doar unul din trei ca acum. E pacat, ca e un subiect fierbinte. Toata lumea vrea sa afle mai multe despre nazisti si despre holocaust. Si e chiar de actualitate! Am vazut la stiri, chiar saptamana trecuta, ca au mai prins un nazist de 90 de ani, cred ca frizerul din satul lui Hitler! Ma rog, filmele trebuie sa exagereze un pic, ca sa fie mai interesante, d-aia in filme nazistii sunt bancheri bogati cu fonduri nelimitate. Dar oricum ar fi, un lucru e clar: Nazistii astia sunt cei mai rai! Spre exemplu, in filmul asta cu “Inside man“, nazistul chiar zice ca a incercat toata viata sa-si spele pacatele, dar asta nu e posibil, pentru ca a fost nazist, si odata ce esti nazist nu mai ai nici o scuza si trebuie sa mori!

Pe langa filmele cu nazisti, as vrea mai multe filme cu evrei! Nu cu actori evrei, ca aia sunt destui, pentru ca sunt si buni, cu actori evrei care joaca evrei. Si as prefera sa fie in roluri principale, ca in Inglorius Basterds, nu in roluri secundare, ca in restul filmelor. Si as vrea cat mai multe glume evreiesti, ca sunt super amuzante! O stiti p-aia cu diferenta dintre o mama evreica si un pitbull? Super amuzant, nu mai pot de ras! In nici un caz nu-mi plac filmele, sau filmul, cu evrei in roluri negative, alea sunt de cacat! Nici nu mentionez filmul, va las sa ghiciti singuri. Mai bine ar fi toate filmele cu evrei, despre evrei si cu glume evreiesti, si eventul sa se foloseasca toate cuvintele evreisti uzuale, ca sunt super tari, gen mazeltov, hanuka, oy vey. Practic intr-o lume perfecta toate filmele ar fi Seinfeld, dar cu nazisti.

Pentru diversitate, as vrea ca restul de filme, cam unul din 10, sa fie cu arabi. Teroristi arabi de preferinta, dar nu e obligatoriu! Pot sa fie arabi nespalati, sau inculti, sau absurzi, sau fanatici religiosi. Sunt foarte tari filmele astea cu arabi idioti, cum ar fi ala cu Dictatorul, al lui Ali G! Ati vazut ce bine ii joaca pe arabi? Nici nu v-ati dat seama ca e evreu. Ma rog, asta e un caz special, fiind comedie, ca in mod normal nu poti pune un evreu, care se stie ca e bun, sa joace rolul unui arab, care se stie ca e dement! Ar strica imersiunea filmului. Ar trebui adunati nazistii care mai exista si pusi sa joace roluri de arabi! Ala ar fi cel mai tare film de pe planeta!!!

Advertisements

11 Responses to “As vrea mai multe filme…”


 1. 1 animal00
  July 2, 2013 at 11:53 AM

  Eu am impresia ca tu esti antisemit si in acest post esti sarcastic. Si nu inteleg de ce vrei tu sa zici ca Holocaostul nu a fost cel mai rau lucru care se putea intampla unui popor.
  Ceva imi zice ca esti un pic arab. Sau macar ai un bunic legionar, pentru ca se stie, legionarii sunt un fel de nazisti neaosi. De fapt, ai avut un bunic legionar si o bunica arabeata.

 2. 6 mg
  July 2, 2013 at 1:12 PM

  Vrei filme cu nazisti? Da repede pe NATIONAL GEOGRAFIC!

 3. July 7, 2013 at 11:51 PM

  Nesătul ce ești.
  Trebuie să mai văd încă vreo câteva filme cu naziști de-ăștia și cu evrei, poate ajung și eu la starea ta de entuziasm general 😛

 4. 10 animal00
  July 9, 2013 at 3:58 PM

  Apropo de Inside Man. Pursuit (1989) e despre un neamt ajuns general in armata israeliana. Erou, bla bla, cand afla fi-su il uraste “cum ai putut sa devi nazist”. Din pacate nu stiu cum se termina, daca aia accepta ca un nazist a putut face si bine.
  Probabil nu 🙂


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: