23
Jun
13

Au inima nea!


Cui nu-i plac cantecele de dragoste? De obicei as zice ca mie, ceea ce ar fi normal, pentru ca pe mine nu ma iubesc decat naspetele, sau gayii. Si mama, sa nu o uitam pe mama saraca, ca ea n-are ce sa faca.

Cu tot machismul, trebuie totusi sa recunosc ca parca degeaba galgai vodka dupa vreo despartire, daca nu canta si un “White trash beautiful”. Iese depresia de rahat fara cantece de dragoste. Chiar medicii recomanda, pentru o depresie de calitate, sa asculti de minim 47 de ori la rand un cantec de dragoste. Asta e si probabil din cauza ca femeile insista sa aiba cate un cantec “special” cu fiecare dintre cele 156 de victime. Chestia asta ti se lipeste undeva pe creier, dar asta e alta poveste.

Dar ca sa revin la subiect, azi am realizat ca am fost inselat! Nu de vreo femeie, ca aia ar fi chiar o imbunatatire la viata mea actuala, probabil ca ar fi prima despartire la care as bea de bucurie ca sunt si eu normal. Nu, am fost inselat de cantaretii de cantece de dragoste! Mi-am dat seama ca sunt niste mincinosi!

Cum asa? Pai am realizat ca majoritatea cantecelor de dragoste sunt foarte vagi relativ la persoana iubita. Adica exista o gramada de: ochii tai, inima ta, privirea ta, mirosul tau, si alte d-alde d-astea, dar nu exista semne particulare.

Deci cantaretii astia sunt niste mincinosi, nu simt nici o dragoste, doar vand o marfa pentru aia care vor, sau cred, sau viseaza la dragoste. Sunt niste labe triste care canta doar pentru bani sau pentru pizda, niste persoane cu inteligenta emotionala a unui copil de 12 ani care i-a furat viagra lui tac’su! Cunoasteti si voi genul, cu siguranta. Persoanele alea care tot timpul afirma ca sunt indragostite, iar dupa doua zile isi ia pumni in freza de la alt iubit, sau iubita. Niste naivi sentimentali eterni.

Din cauza asta, am zis ca nu o sa mai ascult decat melodii de dragoste in care se dau nume! Eventual numele complet, seria de buletin si adresa! Ca sa inteleg si eu daca omul ala canta din inima sau ma ia la pula. Daca e unul care canta de 20 de ani, si a facut declaratii de dragoste la 100 de femei, e clar ca n-am ce asculta de la el, ca omul ori e labil, ori e dependent de laba. Accept doar una, maxim doua, iubite pe album. Atat!

Advertisements

5 Responses to “Au inima nea!”


 1. June 23, 2013 at 9:52 PM

  Dex, eu am renuntat la cantecele cu vorbe! Eu mi-am inregistrat un CD intreg cu mariachi unde se aude doar tra la la!
  Si imi spun eu ce vorbe cred eu! Dar imi place mult acest cantec!

  Asta il am in masina si l-am ascultat de un milion de ori! Desigur, asta cand nu ascult marsuri militare. Am Red Army Choir, tot un CD intreg. E mai bun la depresie, asculta-ma ce-ti zic! Si mai mobilizant!

 2. 4 mg
  June 25, 2013 at 4:26 PM

  Apropo de ochii tai, ca inima deja ti-e ocupata. De miros, nu cred ca zice nimic…Si nici de semne particulare.

 3. July 8, 2013 at 12:36 AM

  Așa, am ascultat Everlast acum și aproape uitasem că eu citeam pe net chestii de fapt. Am revenit.
  Cu cât e mai general și vag cântecul, cu atât cresc șansele ca un număr mai mare de oameni să se regăsească în versuri (sau măcar în două cuvinte din tot cântecul). Cam ca și cu horoscopul.
  De-asta nu-i Everlast cunoscut, că cine-i curios de white trash beautiful asta sau de povestea ălor doi din cântec? Chiar și empatia e grea, dacă nu ți-e dată mură-n gură 😛

  Am știut că mă părăsește depresia când s-a redus numărul de ascultări / zi al unui cântec (tot Everlast, că-i tăticul depresiilor), deci bună observația referitoare la depresiile de calitate, dar eu aș zice un minim 100. (ca să fii sigur)


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: