14
Jun
13

Ce or mai face sectantii?

Mie mi se par foarte tari sectantii! Nu aia activi, aia in retragere, ca aia activi sunt dementi. Ati observat cum la orice reportaj despre secte este o persoana care s-a vindecat? Aia imi plac mie! Oameni aparent normali, vorbind aparent coerent, despre cum au facut ei dush cu pipi, cum si-au donat toata averea pentru Xenu, cum i-au supt-o, plini de credinta, marelui Guru, si cum au fost spalati pe creier. Sugestia este, de fiecare daca, ca si-au revenit.

Vedeti, cam in acest moment al reportajului incep eu sa ma enervez! Pe mine de ce nu ma spala ma nimeni pe creier? Care e problema cu mine? Ma ofer voluntar, promit sa stau doua luni la cursuri de scientologie, sa citesc toate cartile, sa ma frec cu toate alifiile sfinte! Vreau si eu sa vad cum e sa fii spalat pe creier!

Desigur, exista si o explicatie mai simpla, si anume ca victimele sectantilor sunt niste cretini. Iar sectantii “vindecati” sunt aceeasi cretini, dar care au invata sa se comporte normal. Si slava domnului, nu duce lumea lipsa de cretini. Problema e ca acesti cretini, dupa ce au facut numai tampenii, realizeaza ca nu mai merge smecheria si ca lumea se uitat urat la ei, si se vindeca. Fix in pix, asa. Nu exista nici o pedeapsa pentru cretinitate. Nu zice nimeni: “Domne, esti vindecat, nimic de zis, ti-au iesit bine analizeze, dar totusi, ca sa fim siguri, o sa fii 10 ani in carantina, fara drept de vot, fara drept de a opera chestii mai grele de 100 de kile, fara drept de a candida la alegeri, etc. ” Asta ar mai limita un pic impactul cretinilor, si asta intr-un mod foarte corect, pentru ca ii afecteaza doar pe cretinii identificati clar.

In perioada asta se inaugureaza ceva vreme de la una dintre mineriade. Daca erati prea mici atunci, mineriadele au fost niste plimbari ale minerilor pana la Bucuresti in scopul de a apara democratia de drogati, legionari si homosexuali. Printr-o eroare a sistemului de ochire, categoriile mentionate au fost confundate cu studenti, profesori universitari si membrii ai partidelor politice istorice. A urmat una dintre cele mai tari petreceri din istoria recenta a Romaniei.

Daca urmariti ziarele, si probabil si TV-ul, sunt tot felul de inaugurari pe tema asta. Se povesteste ce s-a intamplat, se discuta, se comenteaza. Ce mi se pare mie in neregula e ca se discuta de parca mineriada s-ar fi petrecut in secolul XXV, nu in anii ’90. Parca e asa o chestie de invatat la scoala, nu ceva care ar trebui sa ne mai preocupe azi. Ce-a fost a fost, nu-i asa?

Adica ar fi chiar exagerat sa vad pe cineva punandu-si cenusa in cap, imbracat doar in miere si pene, in piata publica, pentru ca a sustinut monstruozitatea asta!

E mai normal sa ne prefacem ca n-am fost noi aia din cauza carora s-a intamplat asta. Au fost alti oameni, niste sectanti spalati pe creier. Eram prosti ca abia iesisem din comunism, nu e vina noastra ca am crezut niste minciuni nefondata, spuse de un guvern corupt ca sa scape de concurenta. Era normal in situatia data sa fim lipsiti de liberul arbitru, de capacitatea de discernamant! Era normal sa ne aclamam salvatorii cu 4 clase, pentru ca ne era frica, de fascism, si de interventia straina, si de fortele antidemocratice.

Dar acum ne-am vindecat. Acum nu mai credem in toate prostiile, fara a gandi, fara a cauta o dovada, fara a analiza niste argumente. Acum nu se mai poate intampla o alta mineriada. Suntem alti oameni mai destepti. Acum nu mai ne uram intre noi fara motiv, nu ne mai injuram si nu ne mai batem pentru niste convingeri politice. Nu mai aclamam oameni care fac rau. Am invatat ceva din toata povestea asta, si de aceea nu e nevoie sa ni se retraga drepturile cetatenesti, nu e nici macar nevoie sa recunoastem ca a fost vina noastra.

Desigur, daca minerii i-ar bate pe basisti ar fi alta situatia. Basescu o merita, ca ne-a lasat fara locuri de munca in plina criza mondiala. Sau pe teroristii arabi, ca astia vor sa ne omoare. Ar fi ok si daca ar bate niste arabi. Sau pe rusi, mama ce tare ar fi daca minerii i-ar calca in picioare pe jegosii de rusi care ne-au facut atatea. Sau pe unguri! Muistii de unguri o cer frate, ca vor sa distruga Romania!

Dar in rest, nu mai suntem de acord cu mineriada!

Poate si pe homosexuali ar fi bine sa-i bata….

Advertisements

6 Responses to “Ce or mai face sectantii?”


  1. June 14, 2013 at 8:42 PM

    Nimeni nu a invata fix nimiiiiic! Cretini de buna conditie!
    Ce fain ai scris!

  2. June 15, 2013 at 10:33 AM

    Uite in sfarsit ca cineva a realizat oroarea, adica tonul. Zici ca se vorbeste de razboaiele daco-romane. BIne tu Dexu!


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: