14
May
13

2333: Odiseea Joliana

Totul a inceput in indepartatul “Ev Mediu Galactic”, mai precis in anul 2013 dupa Christos, cunoscut acum ca anul “zero tzatze”, cand viitoarea imparateasa Nemuritoarea Angelina, si-a extirpat ambele tzatze pentru a nu face cancer. In cinstea acestui eveniment, “Academia Stiintifica Galactica: Gradina Domnului”, a hotarat ca de acum inainte 0.87 sa fie egal cu 1. De asemenea s-a rectificat si  o alta veche problema a societatii umane si numarul PI este egal cu 3, ca sa nu mai confuzeze alegatorii.

Dar lucrurile nu se opresc aici, in anul 2033 imparateasa Angelina si-a exirpat chirurgical vaginul pentru ca doctorii i-au spus ca exista sanse de 100% ca sa nasca copii imbecili. Acesta a fost inlocuit cu un aspirator industrial de mare putere, garantat sa nu produca nici o boala incurabila, in afara de boli ale vaginului.

Va oferim in premiera o poza de arhiva intitulata “vaginul Angelinei Jolie”, gasita langa o inscriptie al carei sens nu este cunoscut: “asta o sa faca ravagii pe google.”

Industrial-Vacuum-Cleaner-NRX803C-25L-

Tot in acest an Angelina s-a impacat cu marea ei iubire, actorul Brad Pitt, de care se despartise in urma cu 15 ani, cand acesta isi inlocuise penisul cu o bormasina cu percutie, ca sa scape de un cosh care nu voia sa treaca cu absolut nimic.

Urmeaza apoi si alte interventii chirurgicale profilactice:

– in 2102, toamna, Angelina isi inlocuieste degetele de la piciorul drept cu o pereche de testicule, in urma unui accident intamplat pe intuneric si care a implicat un scaun asezat gresit
– in 2137, Angelina isi extirpeaza piciorul, cu tot cu testicule, si il inlocuieste cu un picior de lemn, atunci cand doctorii descopera ca durerea de coaie se apropie in proportie de 83% de durerea de deget care loveste mobila pe intuneric
– in 2189, Angelina isi scoate un ochi pentru a nu fi nevoita sa-si schimbe ochelarii de care se atasase atat de mult
– in 2223, Angelina isi scoate celalalt ochi cu carligul de pirat pe care si-l instalase in loc de mana ca sa se fereasca de bolile trasmise de pe clanta usii de la veceul public

Am enumerat aici doar cateva dintre minunatele interventii chirurgicale ale Nemuritoarei Angelina, caci ele au fost mai multe, dar nu vrem sa plictisim cititorul cu detalii.

Ajungem insa in ziua de azi, 14 mai 2333, aniversarea a 100 de ani de cand Imparateasa Angelina si-a inlocuit creierul cu o caramida, dupa ce medicii i-au zis ca are 12.3% sanse sa contacteze o boala care te face sa-ti tai diverse parti ale corpului de frica sa nu iei vreo boala. Au fost dupa cum stiti anii cei mai gloriosi ai Imperiului, daca nu cumva cei mai gloriosi de la aparitia speciei umane, si multumim pe aceasta cale Conducatoarei Iubite pentru intelepciunea ei neegalata.

Advertisements

4 Responses to “2333: Odiseea Joliana”


  1. 1 Boxatul B-Rex
    May 14, 2013 at 4:46 PM

    eu cred ca si-a asigurat nemurirea tzatelor astfel sau macar a unui procent din ele! sunteti doar invidiosi ca voua o sa vi se ofileasca la un moment dat! de ce?! voi stiti mai bine!

  2. May 15, 2013 at 12:09 AM

    Esti trendy Dexule. Vad ca azi toata lumea comenteaza de Anjelica.


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: