15
Apr
13

Cititorii cauta! Dar nu tratament!

“pula cu steroizi”

Stati linistiti pula voastra nu o sa pateasca nimic de la steroizi! Partea proasta e ca nu o sa aveti acelasi succes cu coaiele. Astea o sa se stafideasca, si o sa devina infime, lucru inofensiv daca esti femeie, dar destul de problematic daca esti barbat si iti plac femeile. Nu e nici o filosofie aici, majoritatea steroizilor genereaza testosteron, iar organismul ia lucrul asta ca o sugestie sa nu mai produca el insusi. Mai nou, medicina moderna, daca asta poate fi numita medicina, a inventat pastile care sa-ti reporneasca ouale, dupa ce ai ajuns un pachet de muschi. Ai grija sa nu le strivesti totusi cu pachetele de muschi. Si de ce n-ai lua hormon de crestere, ca ala nu cred ca genereaza testosteron? Nimeni nu ia hormon de crestere, si ma oftica, ca nu stiu ce face, poate iti cresc urechile, sau ceva? In alta ordine de idei, pula, nefiind un muschi (tare nu? cine ar fi crezut?), probabil ca nu creste de la steroizi. Ii rog pe cei care vor sa ma contrazica sa nu trimita poze!

“cum sa devii virgina”

Auzi fata, dar tu n-ai nici un pic de bun simt? Sunt atatea femei urate pe lumea asta care se chinuie sa nu mai fie virgine, si tu te dai smechera? Si daca te faci virgina si nu te mai fute nimeni? Mori virgina si ajungi proasta satului, o sa rada copiii de tine! Ce rahat!

“in pula goala la vestiar”

Aici n-am nimic de comentat pe subiect, in afara de faptul ca apar la locul trei in cautari pe domeniul asta! Este ca sunt tare? Celebritatea mea a ajuns cam la nivelul lui Cotabitza, sau Aurelian Temisan! Pentru astia mai tineri nu stiu sa fac alta comparatie, sorry!  Poate Madalina Manole, ca aia a murit cand voi erati in viata? Probabil d-aia a murit, cand a vazut cu ce specimene trebuie sa convietuiasca! Daca ma gandesc mai bine, am ceva de comentat la cautarea asta: “Cat de interesat de subiect sa fii ca sa ajungi la rezultatul cu numarul 3?” Just saying, you got issues man…

“fenrir wolf”

Cautarea asta ma face sa cred ca exista si oameni normali in tara asta. Adica stiti voi, oameni cu preocupari, care sunt curiosi, care vor sa stie chestii, chestii care nu te ajuta sa futi sau sa faci bani. Dar la norocul meu sigur e o laba trista care cauta pornoace cu lupi toata ziua, ca am destul de des cautarea asta!

Advertisements

2 Responses to “Cititorii cauta! Dar nu tratament!”


  1. April 17, 2013 at 8:59 AM

    io aş fi îngrijorat, dacă ăla care căuta pulă cu steroizi e de fapt canibal?


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: