25
Mar
13

Fame socks!!!

socks

 

Mi-a placut o perioada celebritatea asta, fanii care sar pe tine orinde te-ai duce, gramezile de bani, masinile tunate, femeile care vor sa le autografiezi pepenii. Am si meritat-o ce-i drept, tot efortul depus cu blogul asta, noptile nedormite gandindu-ma cum sa mai atrag audienta, cum sa ma adresez si altor categorii de cititori. N-a fost usor, ca daca n-as fi depus acest efort as fi fost inconjurat, ca si-n viata reala, doar de programatori si femei la menopauza, iar brandul Doxatul Dex n-ar fi fost pe paginile tuturor revistelor de succes.

Dar, dragi cititori nefaimosi, trebuie sa va spun, ca exista si foarte multe lucruri nasoale de care se loveste un star.

Azi spre exemplu mi-au disparut sosetele!

Si, nu, nu cred ca a fost Alzheimer, si, nu, nu erau curate, tocmai ce le transpirarem intens la antrenament. Iar cand am iesit de la dus: Puff! Sosetele disparusera.

Ati zice probabil: Cine dracu fura o pereche de sosete transpirate? Si intr-adevar, ar fi nevoie de un cretin ca sa fure sosetele unui om normal, sau poate de un student sclipitor care lucreaza la o dizertatie despre bacteriile de pe picioare. Dar cand esti vedeta, trebuie sa intelegi legatura care se poate creea intre fani si perechea de sosete innobilata prin sfantul ritual al transpiratiei.

Sper totusi sa fi fost opera unui fan, si nu doar un oportunist care sa le puna la vanzare pe e-bay. Eu unul estimez ca o sa apara in curand pe primul loc pe site-urile celebre de sock-porn, asa ca sunt impacat cu pierderea asta, este evident ca cel ce care le detine acum o sa obtina mai multa bucurie de la ele, decat as fi putut eu vreodata. Pentru ca, vedeti voi, mie sosetele alea imi tineau doar de cald la picioare, dar pentru el sunt un obiect de cult! O sa le arate la prieteni, o sa doarma poate cu capul pe ele noaptea, sau o sa le tina in san sa-i poarte noroc in viata, si, probabil, chiar o sa le poarte la prima intalnire amoroasa cu femeia visurilor sale.

In final ma bucur! Ma bucur ca printr-un sacrificiu minim am reusit sa aduc atata bucurie lumii inconjuratoare, in general, si fanilor mei, in special.


14 Responses to “Fame socks!!!”


 1. March 26, 2013 at 9:24 AM

  Deci la multi ani si la multi ciorapi! Traiti-ar fanii Dexule!

 2. April 3, 2013 at 9:17 AM

  ce faci bre, inspiraţia ta stătea în ciorapi?

 3. April 7, 2013 at 1:54 AM

  Dex, ce faci? Unora le e dor deeeee tine.
  Nu ți-ai recuperat șosetele? Dacă erau așa drăguțe ca alea din poză, nu mă mir că ai rămas fără ele 😛

  La Mulți Ani și fie ca toate lucrurile alea bune să ți se întâmple odată!! (abia acum am văzut descrierea blogului) 😀


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: