25
Nov
12

scenariu de oscar

Vedeti voi, “Regele” n-a murit! Asa cum banuiam cu totii este inca in viata, si se odihneste la un camin de batrani. In timpul liber isi pune ordine in viata prin intrebari clasice de genul: “Oare daca m-as duce acum la Priscilla ar vrea sa ne-o tragem, sau o sa stam doar de vorba?”. Problema lui cea mai mare este un cosh in varful penisului pe care il banuieste ca ar fi cancer, desi toata lumea neaga lucrul asta.

Existenta asta idilica este intrerupta de un var de-al lui Tutankamon, care este furat din muzeu si se intoarce la viata. Ca orice nemort d-asta, el trebuie sa absoarba suflete, si d-aia se aciuieste la caminul de batrani.

Aici intervine cel de-al doilea protragonist, Dl. Presedinte Kennedy, care din motive lesne de inteles este acum negru, si locuieste la acelasi camin de batrani. Dl. Presedinte scapa ca prin urechile acului de un atac al mumiei, care voia sa-i absoarba sufletul prin orificiul dorsal.

Cei doi eroi se coalizeaza, bineinteles, pentru a scapa lumea si mai ales caminul de batrani (“Ask not what your rest home can do for you!”), de amenintarea mumiei. Evident mumia nu e foarte multumita de acest plan.

Acum o sa ziceti probabil: “Iara a baut Dex spirt d-ala stricat!”. Dar acest lucru nu este adevarat, de data asta. Si asta din cauza ca nu eu am conceput acest scenariu de Oscar. Din pacate scenariul a fost deja folosit in filmul “Bubba Ho-Tep”. Cum v-ati prins deja ca a viziona acest film este o experienta unica, pe care nici un om n-ar trebui sa o rateze in viata, n-o sa va urez decat: “T.C.B., baby!”.


3 Responses to “scenariu de oscar”


  1. December 6, 2012 at 4:02 PM

    Promit sa nu ma uit. Mi-e frica de mumii!


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: