22
Oct
12

9 din 9 oameni de stiinta spun ca judecatorii sunt oligofreni

Sfinte Moise si Sfanta Sambata, am ajuns sa traiesc si reinvierea Inchizitiei. Slava domnului ca nu e religioasa. De data asta e Inchizitia legala, si, deloc intamplator, renaste tot in Italia.

Un judecator oligofren, pe numele lui de cretitalian Marco Billi, a condamnat 6 oameni de stiinta si un oficial guvernamental pentru omor, pentru ca n-au prevazut cutremurul din 2009. Toti au luat cate 6 ani. Tot caut in articol si celalat 6, ca sa-mi confirm teoria conspirationala conform careia Anticristul se numeste Billi.

De fapt aici nu e mare lucru de mirare. Era doar o chestiune de timp pana se intampla asa ceva. Ce altceva putea sa se intample cand niste hartzogari judeca niste oameni de stiinta? Asta e societatea in care traim, niste hoti retarzi dau legi peste legi, la comanda unor nesimtiti care au furat destul anterior, si este nevoie de o intreaga casta sociala de tocilari cronici care sa-ti spuna daca esti vinovat sau nu. Data fiind confuzia si prostia implicata, cel mai probabil esti vinovat.

Ce urmare va avea acest fapt? Va ilustrez eu imediat.

Meteo 2010: Temperatura aerului 20 de grade, vant moderat si sanse slabe de ploaie.
Meteo 2013: Temperatura aerului 20 de grade, vant moderat si sanse slabe de ploaie. Pericol de tornade, tsunami, inundatii, tunete, fulgere, cutremure. Fugiti oameni buni!!! Cumparati alimente, apa si prezervative!!! Atacati podurile, ocupati garile! Feritiva de vampiri!!! Evitati consumul de sare, zahar si alcool.

La doctor 2010: Cred ca aveti un cosh pe nas.
La doctor 2013: Cred ca aveti un cosh pe nas. Cel mai probabil veti muri in urmatoarele zile. Nu pot da cu exactitate un verdict, dar as zice ca de la cancer la colon.

La psiholog 2010: Aceti o nevoie cronica de afectiune datorata unei copilarii nefericite.
La psiholog 2013: Aceti o nevoie cronica de afectiune datorata unei copilarii nefericite. Veti fi internat imediat intr-un spital pentru nebuni periculosi pentru ca nu-mi permit riscul sa fac puscarie daca dati peste cineva cu masina.

La ghicitoare 2010: Dati 100 de euro domnu’ judecator.
La ghicitoare 2013: Dati 1000 de euro domnu’ judecator, ca sa va zic cat de inteligent sunteti.

 

Advertisements

0 Responses to “9 din 9 oameni de stiinta spun ca judecatorii sunt oligofreni”  1. Leave a Comment

M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: