05
Oct
12

It’s just a fucking movie!

 

Pentru ca mai am zece minute pana fierb polonezii (mancarea traditionala a boxerilor de succes), si pentru ca n-am mai scris nimic de 100 de ani, din lipsa de inspiratie, o sa ma screm sa-mi fac datoria civica de bloger (fara succes) si sa va mai destept cu ceva.

Probabil ca am mai atins pe undeva subiectul ca filmele sunt doar o vrajeala si actorii sunt cu totii niste retarzi sau niste muisti, sau niste retarzi si muisti. Dar daca tot e o ocazie speciala, si anume aia ca Samuel Fucking Jackson s-a gandit sa suga si el ceva de la Obama, m-am gandit sa extind un pic subiectul.

Actorii sunt niste fiinte deplorabile cu o singura calitate: aia de a te face sa te uiti la ei. Nu conteaza ca te uiti pentru ca sunt urati, sau diformi, sau amuzanti, sau sexy, sau par destepti, sau par duri, singura lor calitate e aia pe care am spus-o. Ca sa ajungi actor iti trebuie calitatea de mai sus, si, probabil, ori buletin de Evreiland, ori o toleranta inumana la lipit buze pe funduri. Actorii nu sunt niste oameni intelectuali, educati, sau inteligenti. Ei sunt niste oameni care se pot preface intelectuali, educati sau inteligenti. Ca si blogerii.

Fiind insa persoane publice, exista evident interes, din partea alora cu Benjamini multi, sa-i puna pe nefericitii de mai sus sa pledeze pentru diverse cauze. Se vede si la noi, se vede si la americani, si probabil si la indieni e la fel.

Acum ca am stabilit un lucru, si anume ca actorii sunt niste maestrii ai prefacatoriei, ma intreb de ce naiba ii asculta cineva, in afara de oligofreni. Mi se pare evident cand vad un actor ca vorbeste despre economie, politica, ecologie, salvarea cainilor bagabonti sau a copiilor din Africa, ca totul e o vrajeala penibila. Un om care habar n-are despre ce vorbeste ci joaca un rol. Ca asta a facut toata viata, d-aia e actor. E ca si cum ai crede o curva ca esti cel mai bun la pat! E evident ca aia spune la toata lumea, ca d-aia are clienti. Nu iti pastrezi clientii spunandu-le ca au prea mult par pe cur, ca miros urat sau ca o au prea mica si bleaga.

La fel si cu actorii. Lumea care il asculta pe Samuel Fucking Jackson, si parerea lui despre Obama, ar trebuie sa se duca sa se opereze tot la el. Ca a fost chirurg intr-un film. Asta e logica!

Advertisements

0 Responses to “It’s just a fucking movie!”  1. Leave a Comment

M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: