13
Sep
12

O curva de lux

Se pare ca Monica Lewinsky are de gand sa scrie o noua carte. Poate va intrebati, o fi carte de bucate, o fi un tratat despre conditia umana, poate istoria Americii de la Winetoo la Obama? Evident ca nu, o sa fie o carte despre aceeasi muie!

Oare cat de curva trebuie sa fii sa incerci sa ramai in istoria lumii ca necunoscuta care i-a supt-o lui Bill Clinton?

Adica ok, banii sunt bani, si evreii tin la bani, mai ales la ai lor, dar totusi, poate ai si tu copii care merg la scoala. Sau poate iesi si tu cu prietenii la o bere. Poate s-au saturat toti sa le spui aceeasi poveste cu rochia si sperma. Ca banuiesc ca nu iesi la bere cu copii de 13 ani, sa nu se mai sature de povesti despre o muie banala.

Am mai zis ca nu-mi plac curvele? Am mai zis ca nu-mi plac curvele doar la modul figurat?

Adica n-am nimic cu curvele, le consider niste persoane ca toate celelalte, care ofera un serviciu de interes pentru public si sunt platite pentru asta. La fel ca noi toti pana la urma.

Nu-mi plac curvele care nu sunt “curve”. Iar femeia asta e fix genul de curva pe care as impusca-o fara regrete. Problema ei e ca a aparut internetul, deci e o specie pe cale de disparitie. Acum nu mai e nevoie de o curva ahtiata dupa bani ca sa te bantuie toata viata, acum e de ajuns sa postezi niste poze pe Facebook (sau ce a mai fost, sau ce va urma).

Si parte foarte proasta e ca o lipitoare ca asta nici n-ar trebui sa existe in secolul 21. Cine naiba cumpara astfel de carti? Ce fetisuri trebuie sa ai sa vrei sa aflii cum se fute Clinton? Probabil ca prost, ca altfel era actor porno sau sexolog. Aia buni la pat n-au timp de pierdut in scoli, sau in politica, sau pe bloguri. Ca aia fac sex toata ziua! Eu, daca as putea sa fac sex toata ziua cu femei misto, numai aia as face!

Asa ca, nu vad substratul! In afara de faptul ca vin alegerile, desi probabil ca asta e tot substratul. O curva penala care saboteaza o alta curva politica, pentru niste curve economice, sau evreiesti. Imi pare rau, dar cand e vorba de evrei mi-e greu sa nu iau in calcul si posibilitatea ca totul e facut sa obtina ei ceva.

In concluzie, stati cu ochii pe librarii, apare cartea “O muie 2!”

Advertisements

7 Responses to “O curva de lux”


 1. September 14, 2012 at 3:23 PM

  Dex, am recitit niste articole mai vechi. Asa am aflat ca ai pisica.
  In privinta cartii, sa speram ca va fi ecranizata si ca tu vei fi regizorul, sau nu vrei regizorul, vrei…

 2. September 14, 2012 at 11:43 PM

  Fiecare om e bun la ceva, stii? Iar unii scot profit din asta. Si crede-ma, la fel cum oamenii citesc revistele de scandal, asa se cumpara si astfel de carti. E un fel de CanCan la puterea a zecea. Partea buna este ca wow! chiar vor citi si ahtiatii dupa scandal ceva!
  Si cine stie, poate scrie bine 😛 Poate chiar e o poveste interesanta acolo 😛 Una mai complexa ma refer, cine stie ce ganduri, emotii, rationamente complexe si filosofii se ascund in spatele Monicai 😛

 3. 6 Jay
  September 15, 2012 at 2:24 PM

  E plina America de perversi!


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: