05
Sep
12

Sa neo suga japonejii

Ce pula mea se face atata tambalau ca a murit o turista japoneza. Ce tupeu pe japonejii astia! Ce am chemat-o eu in Romania? Daca nu voia sa fie violata si omorata trebuia sa ramana acasa. Hai sa sarim toti de cur in sus ca-i suparam pe japonezi. Ce cacat au facut japonezii pentru lumea asta? Al doilea razboi mondial, aia au facut, asa ca sa nu mai dea sfaturi altora! Sa-i spuna ei lu mutu ca la ei nu se violeaza si omoara femei.

In romania sunt violate mii de femei si nu mai face nimeni galagie. Nici macar nu se duc la politie, ba cel mai probabil ii aduc si micul dejun la pat respectivului. Acum ce-ar mai fi sa strige toate romancele viol pentru vreun deget in cur in metrou sau pentru doi pumni in gura in focurile pasiunii. Viata e dura ba! Nu va mai dati voi smecheri ca la voi e altfel.

Si apoi ce femeie cu capul pe umeri pleaca singura cu un tigan de la aeroport? Va spun eu ce femeie: curvele! Alea pleaca cu toti labarii singure prin padure pentru ca o cauta cu lumanarea. Nici eu nu m-as duce singur in padure cu un taximetrist, la cele 95 de kile ale mele, dar asta pentru ca eu am minte, nu sunt japonez prost! E clar ca o cauta cu lumanarea, mai ales ca se stie ca japonezii au pula mica, probabil ca d-aia a venit in Romania.

Acum din cauza asta s-a iscat ditamai scandalul, hai sa scoatem mafiotii de pe Otopeni! Ete ca eu nu vreau! De ce sa faca romanii ceva pentru o parasuta de japoneza? Eu n-as face absolut nimic. Mi se rupe mie de cate japoneze au fost violate si omorate pe Otopeni. As fi inteles daca erau violate vreo 20 de voleibaliste romance, eventual dupa ce au luat aurul la mondiale, sa se puna problema sa se faca ceva. Sau daca o violau pe Udrea, sau pe Androneasca, sau alte personalitati!

Plus ca oamenii aia ce o sa faca, daca nu mai stau pe taxi? De unde sa manance si ei o paine? Ca nu e ca si cum ar avea multe variante, ca n-au facultate ca mine. Hai acum sa lasam mii de romani sa moara de foame din cauza unei japoneze, care n-a invitat-o oricum nimeni aici! Ce sa-ti povestesc!


5 Responses to “Sa neo suga japonejii”


  1. September 6, 2012 at 8:50 AM

    am impresia că şomajul ăsta te-a cam afectat… las-o că ai variante, tu vrei să te faci taximetrist! 🙂

  2. 3 Alexandru
    November 11, 2013 at 8:34 PM

    Ia mai du-te tu in pula mea. Invata intai sa scrii macar titlul corect. De la prima propozitie mi-am dat seama ca nu ai prea multa inteligenta in encefal.
    Fii si tu un om mai diplomat si nu baga toti japonezii in aceeasi oala. In orice tara sunt violatori/criminali. Si nu este primul caz in care o cetateana japoneza este omorata de catre un roman. Si in Tokyo o femeie a fost injunghiata de un roman. Sa recunoastem,prosti mai mari decat in Romania nu poti gasi. Macar japonezii sunt educati,originali si au facut lucruri bune pentru lume. Poate iti place tie sa pupi in cur alte tari jegoase,dar asta e parerea mea. Curve mai mari decat la noi nu se pot gasi. Aici sunt numai pitipoance goale pe facebook,se fut de la 10 ani si umbla cu 3 cm de fond de ten pe fata si cu fusta pana la fund.
    Si mi se rupe mie de parerea ta. Daca ar fi fost fi-ta nu ai mai fi comentat si ai fi facut mare tam-tam la politie si televiziune,infectule. Nu ti-ar fi convenit sa spuna oamenii pe internet ca e o curva.Invata sa tii parerile pentru tine. Nu ne intereseaza deloc ce crezi tu.

  3. 5 Alexandru
    November 11, 2013 at 8:38 PM

    Cauzele celui de-al doilea război mondial sunt în general considerate invazia germano-ruso a Poloniei și atacul japonez asupra Chinei, Statelor Unite ale Americii și asupra coloniilor Regatului Unit și Olandei.

    Pentru cultura ta generala: nu doar japonezii au cauzat al doilea razboi mondial.


M-a strafulgerat o idee