04
Sep
12

Virginica has left the building

Stiti sentimentul ala cand iti cauti posibila noua achizitie si ea/el nu mai raspunde la telefon? Sau poate il am doar eu, fiind mai obsesiv de genul meu. Sau poate pentru ca sunt mahmur.

Stiu ca pare improbabil dar se pare ca intr-adevar Virginica din postul de mare succes de saptamana trecuta refuza sa se mai lase contactata. Inca nu mi-e clar care e explicatia pentru acest lucru. Pana acum doua variante ies in fata: ori a murit, ori imi citeste blogul. Condoleante in ambele cazuri.

E nasol sa te lase cineva asa in pom. Incep sa am remuscari pentru telefoanele pe care am promis ca le dau si nu le-am dat, sau alea la care n-am raspuns. Iti ramane un sentiment dubios ca ceva e in neregula cu tine. Asta in sine nu e o problema, sunt multe lucruri in neregula cu mine, dar vreau sa stiu ce e exact. Ma mananca pe interior. E ca atunci cand nu-ti aduci aminte de vreun nume de artist care iti place.

Si nici macar asta nu se intampla dupa o partida de sex, ci dupa o iesire la bere. Asta chiar e insultator, cum adica eu un om asa de sarmant si inteligent sa fiu alungat dintr-un motiv necunoscut, care tine probabil tocmai de sarmul si inteligenta mea? Oare sa-mi fi pierdut mojo-ul? Oare am vorbit cine stie ce tampenii? Ma refer la tampenii d-alea nasole, nu la tampeniile pe care le zic de obicei, cu zambetul pe buze si cu o expresie care arata foarte clar ca nu-mi dau seama cat de naspa suna ceea ce tocmai am spus. Sa-mi fi scapat ceva? Sa fi fost o eroare in matrix? Foarte improbabil.

Toata treaba asta e agravata si de faptul ca trebuie sa cam fac fix acelasi lucru cu alta persoana. Dar eu macar am incercat sa-i zic ca nu e genul meu, ca vreau sa i-o trag doar cand sunt beat, si aia doar pentru ca insista aiurea la infinit! E posibil sa vrei sa i-o tragi cuiva doar ca sa scapi de ea/el? Nici eu nu credeam ca ar fi! Dar mie nu mi-a zis nimeni ca sunt naspa, ca nu-i place de mine, ca sunt urat, sau alte lucruri linistitoare. Nuuuu, eu trebuie sa ma chinui sa deduc singur motivul frecand 2 idei, fara nici o sansa de succes.

Una peste alta, ce am invatat dragi copii din acest articol? Am invatat ca viata in societatea omeneasca este un mare duel de penisuri, unele pe care le dai si unele pe care le iei. Iar oamenii sunt niste porci, desi incerca sa se prefaca altfel, inclusiv guitzatorul de fatza. Iar singura aparare in fata acestei situatii, pe care o cunosc, este misenrupismul, care functioneaza fara gres de fiecare data.


57 Responses to “Virginica has left the building”


  1. September 4, 2012 at 9:45 PM

    Deci dacă o dispărut virginica am cale liberă către mneata, Decs? 😀

  2. September 5, 2012 at 9:40 AM

    vezi că ai scris greşit, “oamenii ie porci se spune” 🙂
    eu am fost pus, student fiind, în situaţia de a sexui o tipă pt. a scăpa de ea.

  3. September 5, 2012 at 7:09 PM

    tot ce am înțeles este că ești nasol la o bere. iar asta e mai nașpa ca sexul!!!! ai încercat-o și pe-a doua, a treia bere? poate devii mai simpatic. dacă nu, e clar! Virginica n-are buba și nu left the building degeaba!!


M-a strafulgerat o idee