10
Aug
12

Stepford Wives

Film de masturbare/gloaza pentru feministe. E de groaza pentru ca toate cosmarurile feministelor sunt prezente si de masturbare ca au avut si ele, o data, dreptate, ce-i drept fictiv.

Personajul principal e ales perfect pentru genul asta de film, e frumusica si n-are tzatze. E cunoscut ca femeile cu tzatze nu pot fi feministe, pentru ca nimeni nu e prost sa abuzeze o femeie cu tzatze. Fata de o femeie cu tzatze nu poti fi decat recunoscator. Acum probabil ca exista si femei cu tzatze abuzate, dar alea sunt prea proaste ca sa poate intelege feminismul. Si normal ca trebuia sa fie frumusica, caci altfel nu se mai uita nimeni la film.

Inteligenta feminista apare exploziv in primele minute ale filmului:
El: “Ai facut vreodata dragoste langa semineu?”
Ea: “Nu cu tine!”

Sa analizam putin fraza. Recunosc ca aici nu sunt chiar obiectiv, ca eu i-as fi tras un pumn in ochi parasutei. “Nu cu tine!” inseamna “Da!”, ca daca faceam cu tine probabil ai fi tinut minte si n-ai mai fi intrebat, sau ai uitat ca un porc de barbat ce esti. Dar nu se foloseste: “Da!”, ca ar fi prea impersonal, si feminista nu si-ar arata frustrarile cum trebuie, trebuie specificat clar ca nu cu el, ca sa se simta omul nitel prost. Si mai frumos ar fi fost: “Nu cu tine, cu frate-tu!”, ca sa fie independenta si mai evidenta.

In film personajele feminine independente sunt inlocuite cu roboti care stau si fac curat in casa, au grija de copii si fac sex cu barbatul ori de cate ori are chef. Actrita principala in schimb este clar emancipata, nu ca n-ar sta si ea acasa, doar ca nu are timp de curatenie si copii, fiind ocupata sa ajunga “fotograf semi-profesionist”, ca sa fie “recunoscuta” la un moment dat, ca e cam greu sa fii recunoscuta ca parasuta lenesa care-i cheltuie banii lu’ barbasu, concurenta e prea mare.

Conspiratia este bineinteles facuta de barbati, sau mai exact de … pregatiti-va sa fiti impresionati… “The Men’s Club”! Aflam de la feministe ca acest club are o organizare “arhaica”, pentru ca nu accepta femei, normal ar fi fost sa fie “The Women and Men Club”. Se bate mult apa in piua sa ni se arate ca feministele cunosc cuvantul “arhaic”, spre deosebire de roboate care nu sunt asa de culte si emancipate.

Barbatii sunt niste porci, inclusiv sotul aparent iubitor e un porc camuflat. Iar personajul negativ este fix Nea Vasile, misoginul satului. Replica lui de exceptie este:
“Ce tu n-ai vrea un armasar acasa? Sa ti-o traga de cate ori ai chef?”.

Este ca e subtil? Ai zice ca barbatii au impresia ca femeile sunt niste curve care nu se gandesc decat la penis, spre deosebire de realitate unde ele vor si mancare si haine si bijuterii… Si ca sa bubuie de-a dreptul de subtilitate acest film, este foarte evident ca roboata, cu care e inlocuita eroina, are niste sani senzationali. Parca si vad casnicele, proaspat puse pe bigudiuri, cu lacrimi in ochi, tipand in fata televizorului: “Pai da, ziceti de noi ca suntem curve, dar voi va uitati dupa toate matracucele cu sanii mari!!!”

Una peste alta, daca nu te enerveaza curentul feminist de prost gust, filmul e usor de privit. Mie mi-a placut pe ici pe colo.

Advertisements

6 Responses to “Stepford Wives”


 1. August 11, 2012 at 1:53 AM

  eu accept cu drag orice roboata in mariajul meu ,chiar daca are tate mai mari, chiar daca nu e niciodata pe stop si chiar daca facem bani jumi-juma cu conditia sa : 1- gateasca/calce numai ea si 2- sa nu se atinga de bautura din casa c-o ia mama dreaq de tarfa bionica!

 2. August 14, 2012 at 2:28 PM

  “E cunoscut ca femeile cu tzatze nu pot fi feministe, pentru ca nimeni nu e prost sa abuzeze o femeie cu tzatze. Fata de o femeie cu tzatze nu poti fi decat recunoscator. Acum probabil ca exista si femei cu tzatze abuzate, dar alea sunt prea proaste ca sa poate intelege feminismul. Si normal ca trebuia sa fie frumusica, caci altfel nu se mai uita nimeni la film.”

  Corectie:Femeiele cu tate au fost dintotdeauna “abuzate”. De astea nu sunt feministe. Alea plate sunt rar “abuzate” si de aia sunt feministe.

 3. August 15, 2012 at 1:45 PM

  prea lung articolul! n-am reusit sa citesc tot!
  :))


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: