12
Jun
12

Dezvoltarea femeilor

Stateam eu si ma gandeam, cu intelepciunea mea incomensurabila, antrenata prin psihologie inversa cu bautura si tigari, ce ciclu ciudat de viata au si femeile astea. Nici nu zici ca sunt fiinte de pe planeta pamant, ceva e clar in neregula cu ele.

La barbati treaba e simpla, esti slab sau gras, urat sau frumos, cand esti mic, cam asta e, asa ramai toata viata, nu-ti mai bati capul. La cinspe ani, cel mai tarziu, poti sa-ti faci o poza, ti-o bagi in buzunar si arunci oglinda, ca mari schimbari n-o sa apara. Mai pui o burta, mai chelesti un pic, mai albesti si cam asta e. Nimic care sa o faca pe mata sa nu te recunoasca.

La femei in schimb toate pariurile sunt riscante. Poti sa fii Miss in clasa a 5-a sau a 10-a, si sa ramai cu fundul blocat in turnicheti, la metrou, in clasa a 12-a . Poti sa fi actrita porno la 20 de ani si la 22 sa arati ca o piele de rinocer atarnata la uscat in soare. Merge si reversul medaliei. Daca la 13 ani iti rostogolesti cu greu cele 50 de kile, nu inseamna ca nu te poti trezi MILF perfect valabil la 35.

Desigur se poate obtine un oarecare indiciu uitandu-te la mama respectivei, ca ceva asemanare trebuie sa existe, as zice si de tata, dar ala e incert prin definitie. Dar nici asta nu te ajuta prea mult, fiindca femeile par sa fie foarte sensibile la conditiile de mediu. Poate masa a bagat doi ani de bautura si tigari, sau a stat prea mult in soare, sau a mancat prea multa sare, si arata ca o epava, iar fiica e o bunaciune. Sau invers, ca si invers e valabil de multe ori. Ajungi cu ultima achizitie de la betie, sau pariuri, la masa si ramai cu gura cascata.

Pe de o parte e o treaba buna. Ca exista sperananta. Ca femeie nu esti nevoita sa treci peste criza standard cand iti dai seama ca esti urat si asa o sa ramai. Pe de alta parte traiesti permanent cu frica de a te trezi intr-o dimineata si a vedea o smochina sau un hipopotam in oglinda. Asta ar explica si nevoia de a pune mana pe un nataflet ca asigurare.

Cam atat mi-a ajuns inspiratia. Totusi, in cazul in care vreo cititoare se simte lezata de analiza mea, nu uitati ca frumusetea vine din interior, sote de morcovi si brocolli o sa va faca niste babe nasoale si rele de la 30 de ani. 🙂

Advertisements

5 Responses to “Dezvoltarea femeilor”


 1. June 12, 2012 at 8:46 PM

  Da’ să știi că tata o pățit-o: când l-a dus mama acasă a rămas cu gura căscată la viitoarea soacră. Cică un păr negru și des și o moacă tânără la cei 50 de ani ai ei de ziceai că ce-i asta 🙂
  Eu, spre exemplu, pot să bag la alcoale și țigări oricât, dar dacă nu mă lași să bag și 12 ore de somn dintr-un foc o dată la două săptămâni mi se face un rid între ochi că mă încrunt pentru că la lipsă de somn parcă am nisip în ochi!

 2. June 12, 2012 at 10:09 PM

  corecta analiza ta!..surprinzatoare de adanca pentru unul care practica psihologia inversa cu bautura si tigari!
  tu ti-ai aruncat oglinda?…as vrea sa stiu:)

  • June 12, 2012 at 11:03 PM

   Recunosc ca n-am aruncat-o, dar e atat de murdara incat imaginatia face totul. Parca n-am imbatranit deloc!!!

   • June 12, 2012 at 11:47 PM

    eram precisă că se aplică și la tine…deși prăfuitul nu este sinonim cu aruncatul din câte știu eu dar în DEX-ul tău se mai întâmplă și erori:))
    dar tu ești veșnic tânăr, de asta nu mă îndoiesc!


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: