08
Jun
12

Interziceti autobuzele!

Tot sunt alegeri si am aflat ca sunt ruda cu Vanghelie, nu vad insa nici un candidat care sa traga concluzia logica si sa interzica autobuzele. Asta ca prim pas, la pasul doi sa se interzica pietonii, aia care mai au cat de cat pe unde merge.

Stau si eu ca un subuman ce sunt in centrul penisului sa astept un autobuz ca sa vad ca 2 tigani parcheaza masini in statie. Fix in statie, nu langa. Vine o tuta, parcheaza ca vaca si le da doi lei. Cat de vita imbecila sa fii sa parchezi in statie si sa dai unui idiot 2 lei?

Apoi ala care a luat doi lei incepe sa-l alerge pe celalalt ca i-a cerut un leu. Peste cinci minute apare Constantin, de 50 de kile, dar la bustul gol, deci probabil avea +53 “Body Building”, care incepe sa-l alerge tot pe ala de ceruse 1 leu. Probabil o rafuiala mafiota mai veche. Apare masa lui Mister 1 Leu, gravida a 11-a oara, si zice: “Constantineee, lasa-l ma sa parcheze si el o masina sa ia 2 lei, ca sunt moarta de foame!”. Constantin tocmai traversa strada in fuga printre masini ca un interlop ce e. Dar se intoarce cu inima aia lui mare si zice: “Pai de ce n-ai zis fa! Ca-ti dau eu 2 lei!”. Si-i da niste monezi.

Chiar ma intreb, oare o sa incep sa regret acest teatru stradal cotidian daca o sterg pe alte meleaguri? Sau daca, doamne fereste, le da cineva foc pana la urma?

Revenind la autobuze, evident ca atunci cand a aparut autobuzul a oprit in drum, ca unde cacat era sa opreasca? Am uitat sa zic ca in timpul acestei drame, in planul secund au trecut si 3 masini de politie cu girofarul si sirena pornite. Pe rand, nu toate odata. Probabil aveau o misiune urgenta, care, daca imi permiteti sa ghicesc, e sa dirijeze masini, si numai masini, in intersectie. In ritmul asta semafoarele o sa ramana fara servici.

Ca sa scurtez, mai e o mica portiune pe unde merg doar autobuzele, la Natiunile Unite. Inca n-am patit vreodata sa nu fie blocata de taximetristi, sau de alti idioti, aceasta portiune.

In concluzie, la ce sa ne prefacem? De ce sa ne chinuim aiurea cand e clar ca nimeni nu vrea autobuze? Desfiintatile fratilor si scoateti bugetul din gaura!

Si au trait fericiti pana la adanci batraneti…

Advertisements

5 Responses to “Interziceti autobuzele!”


 1. June 9, 2012 at 9:18 AM

  Ooo, Dex, inseamna ca o sa scrii cuvintele alea in loc ade autobuze? Ooo!

 2. June 9, 2012 at 11:18 AM

  Ptiu, io sincer m-am speriat când am văzut titlul! Mi-era teamă că e altă fază cu autobuzele, nu se referă la alea din RATB.
  Oricum e ceva ciudat: e țigan și-l cheamă Constantin? Cred că era numele de cod ori ceva…

 3. 5 picatura
  June 11, 2012 at 1:55 AM

  eu votez pentru! in acest sens, cand o sa imping carutul pe carosabil, intrucat pe trotuar nu am loc de masini si dejectii canine, o sa fie un pericol in minus.


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: