24
May
12

Noile schimbari ale guvernului Ponta

Astazi 24 mai, Guvernul Ponta a anuntat demiterea Preafericitului Parinte, Patriarhului Daniel si inlocuirea sa cu un tehnocrat. Nu se stiu foarte multe despre noul patriarh, deoarece el este un personaj care a stat departe de camerele de luat vederi, se pare ca numele sau sfant este Preafericitul Ion Minieritorul, si este in varsta de 82 de ani.

Noul Preafericit nu a intarziat sa isi ia rolul in serios, ci a convocat chiar azi Sfantul Sinod, pentru a rectifica cateva omisiuni din calendarul bisericesc al Bisericii Ortodoxe. In urma dezbaterilor s-a decretat ca ziua de 5 martie sa fie sarbatorita ca ziua Sfantului Iosef, Biruitorul de Nazisti si Vindecatorul de Capete, iar ziua de 22 aprilie devine ziua Sfantului Vladimir, Aducatorul de Colectivizare. Aceste vesti sunt cu siguranta imbucuratoare mai ales pentru romanii numiti Stalin sau Lenin, care au acum si ei o zi de sfant.

Revenind in lumea realofantasticului, nu pot sa nu ma inec cu seminte vazand prin toate ziarele ce tampenii poata sa faca noul guvern. Nu zic ca nu ma asteptam, ca doar nu e nimic schimbat, nu e sa zici ca aceeasi oameni n-au mai futut Romania n-spe ani. Era clar ca odata puse buzele pe os se va taia in stanga si-n dreapta ca sa se recupereze datoriile. Datoriile insemnand banii pe care i-ar fi castigat daca n-ar fi fost plecati o perioada de la guvernare. Ca doar nu datoriile tarii, ales sunt bine merci.

Macar acum situatia este amuzanta, pana acum era doar penibila, dar acum chiar imi face placere sa citesc ziarele. Nu exista zi sa nu mai apara un idiot care sa dea cu bata in balta in cel mai penibil mod. Mi-e mila de votantii astora, ca sa fiu sincer, nu mi-e mila. Chiar nu realizez cum poti vota asemenea hoti cretini fara sa fii un cretin si mai mare. Mi-l si inchipui pe Basescu in concediu, tragand coca pe nas de pe doua asiatice despuiate, si uitandu-se la televizor cu lacrimi de ras in ochi. Rar mai vezi o guvernare asa de proasta incat orice opozitie este inutila. Dintr-o cursa cu un singur participant o sa iasa cu brio pe locul 2 injurand mediul ostil.

Una peste alta macar planul meu de a parasi tara cand iese Ponta presedinte decurge cat se poate de lin. Abia astepte sa-mi schimb numele in Hans Nichtromaniankretin, si sa-mi port cu mandrie tricolul cu “Ich bin ein Hamburger!”. Dar ca sa nu ziceti ca uit de unde plec, va promit ca o sa nivelez cat mai mult, si cat mai multi, cu panzerul cand o sa inceapa razboiul, ca sa ofer si Romaniei o sansa de a deveni o tara sanatoasa la cap, in mileniul urmator!

Advertisements

0 Responses to “Noile schimbari ale guvernului Ponta”  1. Leave a Comment

M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: