22
May
12

NATO ne apara femeile

Ia ziceti voi dragi cititori cum se pot emancipa femeile? Hai ca e simplu! Raspunsul e chiar in posterul de mai sus: Prin ocupatie armata!!!

Posterul este gandit de “Amnesty International”, un ONG de care ati auzit fara indoiala, daca nu cumva, fiind niste oameni sensibili si saritori le-ati dat si ceva bani. Am invatat cu totii de pe internet, dau de la orele de educatie civica, ca asociatille neguvernamentale au un rol foarte important in societatea moderna. Eu unul sunt ferm convins ca niste ONG-uri puternice sunt singurele care ar putea scoate Romania din rahatul in care se balaceste plina de trufie.

Din pacate, ca si alte idei bune care au ridicat America acolo unde este, si aceeasta idee a rasuflat subit, in aceste vremuri tulburi de cadere de imperiu. Dupa cum se vede inca o data, baietii au trecut de la ajutoare, la domeniul mult mai lucrativ al propagandei.

Astept cu sufletul la gura infiintarea unui centru NATO in Berceni cu scopul de a salva pitipoancele de la abuzuri. Pai e normal ca ele sa coboare de fiecare data din masina sa cumpere prezervative, iar barbatul sa stea la volan si sa se uite? Ca sa nu mai vorbim de cainii vagabonti, cateva milioane de morti si vreo suta de hectare de teren minat ar duce, cu siguranta, la scaparea de la exterminare a acestei specii pe cale de disparitie.

Pentru ca nu sunt inspirat va linkez un articol mult mai destept pe tema asta, de la un baiat la fel destept.

In incheiere, si pentru ca tot am stabilit ca ONG-urile sunt niste tepe, nu pot sa nu mentionez grupul meu social preferat, si nu din cauza tzatzelor, ci pentru ca par sa-si pastreze pozitia de a protesta la absolut orice.

Fara alte dulcegarii, Dex prezinta FEMEN!!!!

Advertisements

6 Responses to “NATO ne apara femeile”


 1. May 22, 2012 at 9:28 PM

  Deci ca să știu: ca să mi se repereze onoarea tre să apelez la NATO?

 2. May 22, 2012 at 11:37 PM

  Le stiu pe FEMEN. Niste bagaboante care prostesteaza impotriva prostitutiei GOALE, Haha Asta da disonanta cognitiva.

  • May 23, 2012 at 12:16 AM

   Protesteaza impotriva orice. Cred ca n-au un motiv mai intemeiat sa-si arate tzatzele. Dar astea fiind zise chiar le merge treaba, atrag atentia asupra unor chestii, stupide sau nu.

 3. 6 Mitzaa Biciclista
  May 24, 2012 at 8:52 PM

  scopul scuză mijloacele, parcă, nu-i aşa?


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: