23
Apr
12

Intrerupere internet

Presedintele ales al internetului, Dl. Al Gore, anunta cu regret intreruperea serviciului pentru urmatoarele cateva zile. Se infirma de asemenea zvonurile cum ca aceasta oprire este datorata faptului ca Dex este oricum absent.

Va intrebati probabil ce o sa faceti fara internet?

Stati fara grija, am fost acolo, am facut spume in barba, am tras cu ochiul la internetul aproapelui meu, plin de dorinte pacatoase, am ajuns iar la 2 pachete pe zi, dar pana la urma am reusit sa depasesc momentul iar acum ma simt suficient de bine ca sa va dau sfaturi.

Primul efect benefic al lipsei de internet este ca venirea la servici capata un pic de sens. Din start asta duce la o imbunatatire notabila a nivelului meu de trai.

Apoi am scapat definitiv de stirile de scandal. Abia acum am aflat ca cica a inviat nu stiu ce evreu, la 3 zile dupa deces. Se pare ca reanimatul este inca in libertate. Sanepid recomanda sa raportati imediat orice contact, si in nici un caz sa nu-l atingeti, individul putand fi purtator de boli contagioase, cum ar fi conjuctivita.

De asemenea am avut timp sa ma gandesc la viata mea. Asta nu e o veste buna in sine, vestea buna e ca in ciuda acestui fapt n-am baut 2 litrii de vopsea de oua sau alte otravuri pentru a lasa un loc neumbrit pe Terra.

Am revenit si la un hobby mai vechi de-al meu, si anume tehnicile de supravietuire. In urma unui antrenament intens am  reusit sa rezist trei(3) zile in compania familiei mele disfunctionale. Am supravietuit si unei tentative marsave de otravire prin salata de boeuf, drob, ciorba si friptura de miel, icre, oua cu maioneza, stufat si doua feluri de sarmale.

Dupa cum vedeti, tot raul e spre bine. Nici nu stiu daca, nu cumva, viata mea ar fi mai buna fara internet. Dar stati linistiti, nu renunt la blog. In cazul in care ma hotarasc sa traiesc doar offline, o sa va cer toate adresele ca sa va trimit articolele prin prioripost. Macar asa, daca nu sunt bune, va puteti sterge la propriu cu ele.

Advertisements

5 Responses to “Intrerupere internet”


 1. April 23, 2012 at 11:07 PM

  Ptiu, Dexule, io cre că mp supăr rău pe netul tău. Să nu te puie dracul să mai tragi chiulul! Uite, de dorul tău m-am reapucat de bere! De bere multă adică.

 2. April 24, 2012 at 8:45 AM

  câtă vreme e doar întrerupere e OK 🙂

 3. 4 picatura
  April 26, 2012 at 9:31 PM

  eu am suferit. recunosc!


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: