13
Apr
12

Inviebeheherea

Haoarde’ mancav’as, sa va aduce sfanta Pastele tot ce va doreste intestinu’ gros!

Aproximativ duminica, s-au p-acolo, nu trebuie sa fie chiar exact, o fi duminica, o fi duminica trecuta, acu o luna sau doua, tot aia e cand ai credinta manca-ti-as, se sarbatoreste zombificarea lu’ Hiisus Hriistos, a tot mantuitorul, a tot invietorul si a tot facatorul de minuni care mai de care mai bengoase.

Nu uitati sa va incolonati ca niste canibalo-vampiri veritabili sa-i beti sangele si sa-i mancati trupul. Daca trupul are gust dubios ati nimerit probabil gaura curului. Asta daca Hiisus are asa ceva, dar banuiesc ca are, desi nu e mentionat (“si Iisus se duse el dupe copac, cu o bucata de papirus igienic in mana dreapta” Inexistentius 2.10.2.10), pentru ca daca n-avea s-ar fi mentionat, ca de inviat au mai inviat o gramada, dar sa n-aiba gaura curului nu s-a mai auzit. Desi banuiesc ca daca o sa caut pe google, o sa aflu ca si d-astia au mai existat, dar nu merci!

Dupa fandoseala la biserica, se recomanda obligatoriu, sa se haleste ceva kosher, la inaltimea ocaziei. Pe meniu iegsista pui de patrupede mancatoare de copaci din regiunea Iudeei, preparati in diverse feluri care de care mai apetisante si colesterolice. Sa nu uitati cumva sa fierbeti niste embrioni de pasare, si sa-i colorati la fel ca oole mantuitorului. Doar nu credeati ca ati mancat tot trupul deja? Nuuu, oole fiind importante, pentru ca sunt nefolosite, se mananca intr-un mod aparte, neaparat dupa ciocnire. Daca cumva mancati vreun ou colorat fara ciocnirea prealabila Dumnezeu va omora un labagiu sau un poponar.

Dupa atata spiritualitate, io unu recomand ceva pacate, niste beutura, un dans obscen si un sex si mai obscen, ca e pacat sa moare Hiisus degeaba, si noi sa stam ca papagalii si sa nu facem pacate. Tineti minte! Daca nu este multe, multe pacate, Hiisus nu va scobora pe pamant si o sa fiim nevoiti sa traim milioane de ani condusi de Senor Obama si gasca lui de bancheri.

Advertisements

10 Responses to “Inviebeheherea”


 1. April 13, 2012 at 6:10 PM

  Dă-te-ncolo că m-am înecat cu mâncare de-atâta râs!

 2. 6 picatura
  April 14, 2012 at 8:54 PM

  merci calduros pt intermezzo-ul dintre software kernel si cloud software infrastructure. macar ma intorc razand la porcariile alea!

 3. 8 Radu
  April 19, 2012 at 9:53 PM

  mha doare butile de ras bre!!! :))

 4. April 21, 2012 at 7:12 PM

  Adevarat c-a-nviat Dex?Nu, dar nici mult nu i-ar lua, sau cel putin clar nu ar dura trei zile calendahristice sa i se scoale parti din trup. A spus la tv ca o gaina a nascut pui viu, botezandu-l in numele lui alah inainte sa intinda bashchetu pe cuibarul facerii. Dovada ca sfantul duh egzista prietene si deci nu lua in deradere toata treaba asta cu religia iubirii, da?


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: