03
Apr
12

Lipiciosi din toata lumea, uniti-va!

Eu recunosc, eu am fost un d-asta lipicios, si daca ma ajuta Satan, o sa mai fiu. Nu stiu daca intelegeti la ce ma refer!? Vorbesc de oamenii aia care se pupa incontinuu, zi de zi, oriunde ar fi, indiferent ca au iseit la o bere sau se plimba cu rolele. Eu n-am avut role, ca pe vremea mea nu erau bani, si chair daca erau erau sub forma de cochilii si rolele erau de piatra!!! Si aveam voie sa mergem cu ele numai la deal!! Si dus, si intors!

Pe de alta parte inteleg, unii oameni nu sunt facuti pentru chestia asta, asa cum nu sunt nici eu facut la momentul de fata. Adica, intimitatea e in intimitate, daca te-ai pupat ti-o tragi, si cu asta basta. N-are rost sa te intarati inutil in spatii publice. Sau poate altii sunt invers, se pupa de doua ori prin spatii publice si dupa aia si-o trag prin toaleta. Recunosc ca am stat dupa niste cunoscuti sa elibereze VC-ul ecologic suficient de mult ca sa ma duc sa ma usurez langa un copac. Shit happens! De preferinta nu cand ocupa unii d-astia toaleta, ca devine cam ne-igienic.

Cum ziceam, eu am fost si acum n-am cu cine. Si cred ca e un blestem care ma urmareste, ca ala cand ascultam muzica in camin la 2 boxe mari. Nu ca ar fi fost ceva deranjant, pentru aia care se odihneau, era Rammstein, si astia sunt singurii cu -stein in care am incredere ca nu ma fac la bani, probabil si din cauza ca li s-a interzis o coperta de album pentru ca aratau prea bine si oripilau minoritatile.

Un peste alta, lipiciosii astia sunt ca lamaile, nu ai vrea sa te bagi, dar tot iti dau o senzatie dubioasa de apa in gura. Plus o senzatie la fel de dubioasa de “astia chiar se vor unul pe altul, trebuie exterminati!”. Am uitat de unde am pornit, sper sa-mi aduceti aminte. Un singur lucru ar trebui totusi mentionat: autobuz!

Advertisements

6 Responses to “Lipiciosi din toata lumea, uniti-va!”


 1. 1 oamadetinichea
  April 3, 2012 at 12:35 AM

  Ahahahaa, autobuz, ai? Îmi vini să te pup. Așa lipicios! 😀

 2. 3 picatura
  April 3, 2012 at 3:05 PM

  deja mi se pare o impietate sa scriu aici in autobuz.
  ma intorc la problemele mele cu fericirea, matematica si sandalele…

 3. April 5, 2012 at 3:10 PM

  Mie nu imi plac lipiciosii, ma fac sa ma simt in plus. Adica, imi plac gesturile de afectiune si atentie in public, dar sa nu fie prea multa saliva si d-alea.


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: