30
Mar
12

Halal film prezinta

(click pentru trailer)

Din rubrica: Daca eu nu va culturalizez, atunci cine?Β azi va prezint un film. Stiu ca nu e de la hollywood, dar are tot ce trebuie, mai putin ca nu e mentionat holocausul, de aia ma gandesc ca s-ar putea sa fie un pas cam prea mare pentru cinefilosofii romani. In schimb are explozii, nave spatiale, cafteala, gagici in putza goala, poponari, un personaj negativ si pozitiv absolut dezgustator (care de data asta nu e Nicolas Cage sau Ben Stiller). Filmul e turcesc, dar stati linistiti nu ne ataca si nici n-au venit sa ne ia pamantul si apa, din cauza ca sunt ocupati sa faca misto de americani.

Daca ati prins minunatele productii difuzate dupa revolutie (aia romana) pe canalele STAR sau SHOW, va avertizez ca filmul nu se ridica la nivelul de ridicol deja consacrat, desi personajul principal e un turc destul de stereotipic. Doamnele o sa treaca, fara indoiala, mai usor peste stereotipia personajului, si o sa-l aprecieze pentru masculinitatea atipica pe care o degaja.

Si pentru ca stiu ca veti urmari acest film cu sufletul la gura, fara sa adormiti, fara sa gatiti in timpul spectacolului si fara sa va apucati sa faceti sex in timpul filmului ca niste superficiali, o sa va ofer un bonus, si anume partea a 2-a a acestei productii, numita foarte original A.R.O.G. Enjoy! It’s an order!

(click pentru teaser)

Advertisements

10 Responses to “Halal film prezinta”


 1. March 30, 2012 at 9:21 PM

  deci o parodie turca de tot rahatu

 2. March 30, 2012 at 10:48 PM

  @Movie Zone
  Banuiam eu. πŸ™‚
  Acum ma tem ca te-am facut sa crezi ca e cine stie ce capodopera de film. Nu e, dar merge de duminica seara. Efectele speciale insa sunt neasteptat de bune, dupa standardele mele. Merge ca studiu de caz. πŸ˜›

  • March 30, 2012 at 11:05 PM

   nu ma astept la nici o “capodopera” mai ales pentru un asemenea gen de film, apreciez daca are “glume” de bun gust…imediat dupa ce am zarit posterul, m-am gandit ca nici-o sansa sa aiba efecte speciale de doamne ajuta…

 3. 8 picatura
  March 31, 2012 at 9:39 PM

  eu din tot discursu’ am retinut decat atata: “gagici in putza goala”, ori asta se zice decat/doar in moldova. deci asa se explica si restu’ problemelor cu turcii. la film e inutil sa ma uit, cat nu aflu daca lu’ plodu asta ii dau ori nu dintii, de baleste atat.

 4. 10 picatura
  April 1, 2012 at 12:54 PM

  si tot la compresie ajungem… (merci de hint!)


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: