08
Mar
12

Noul AXE Pichoire

In urma unui atent proces de selectie am devenit posesorul ultimei inventii a laboratoarelor AXE, sau cum mama dracului s-o chema ele, acolo unde sunt in Londra-Geneva-Paris, nicidecum in Nanjing! Acesta este noul AXE PICHOIRE (in franceza), sau AXE TWIST in Romana. El este rezultatul impreunarii incestoase dintre laboratorul de deodorante si cel de pastile pentru WC. Nu stiu daca vor sari femeile pe mine acum ca ma dau cu AXE, dar sper din toata inima sa nu se pise nimeni pe persoana mea.

Stiu ca o sa radeti si o sa ziceti ca oricum AXE e pentru tractoristi, dar asta e, n-am momentan bani de tractor, desi e unul dintre visele mele. Barbatii adevarati se dau cu Skonx de Antonio Banderas sau Fart de David Beckhamm. N-am ce face, eu am fost tot timpul mai nesimtit la capitolul miros, si faptul ca recunosc mirosul odorizantelor din WC-uri sau pishoare se datoreaza exclusiv tineretii mele de artist, in care am meditat constant cu una dintre aceste instalatii casnice in brate.

Problema e ca imi si place, fapt care ma va face probabil foarte usor de identificat de fortele raului, care ma urmaresc constant. Una peste alta, tinand cont de unde a pornit toata inovatia, e mai bine sa mirosi a odorizant, decat direct a WC. Sper ca oamenii de stiinta de la AXE nu s-au zgarcit si au bagat si o supradoza de feromoni d-aia secreti care fac femeile sa sara pe berbatii din reclame. In caz contrar, macar ma pot ascunde cu incredere in WC-uri daca cumva sunt atacat de velociraptori, sau alte fiinte care se ghideaza mai mult dupa miros.

Advertisements

9 Responses to “Noul AXE Pichoire”


 1. March 9, 2012 at 12:13 AM

  Dex, nu ar trebui sa schimbi! Ramai pe Axe cu orice pret! Curaj. Daca mai cresc astia preturile, oricum Axe va costa cat un tractor!

 2. March 9, 2012 at 12:44 PM

  Eu nu prea le am cu spray-urile pentru bărbaţi. O dată, pentru că e o mare diferenţă între spray-uri şi parfumuri şi a doua, fiindcă mie îmi plac deodorantele uscate. Dar mai cred şi faptul că un parfum se alege în funcţie de personalitatea fiecăruia şi este cât se poate de adevărat că un parfum te “îmbracă”. Axe e un deodorant pe care îl simt mereu la sală. Probabil fiindcă îl poartă toţi. În exces, de se simte aşa de tare. Sau poate e chiar bun. Habar nu am. Am văzut că şi fi-miu îşi cumpără aşa ceva.
  Hmm, dar că vorbeam de parfum şi personalitate, am senzaţia că pe tine te-ar “îmbrăca” foarte bine Polo 😀

 3. March 9, 2012 at 4:04 PM

  Poți face o argoganță și să spui că sprayul miroase a tine și atunci cred că n-ar mai fi nicio problemă de moral. Sau ar fi?! Oricum nu mai contează, important este că poți mirosi și a capră și a varză.


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: