29
Feb
12

Democracy (made in USA)

Hip-hip-ura, doamnelor si domnilor, un nou tiran a fost alungat de la putere cu ajutorul Statelor Unite ale Americii, aparatorul neincoronat al democratiei din intreaga lume. Stiu ca multi dintre voi nu a auzit de Yemen, o tara obscura de nespalati din Africa, nu ca minunata noastra Romanie, care nu o sa fie niciodata democratizata de americani pentru ca noi ne descurcam foarte bine si singuri.

Cel mai puternic om de pe planeta, Presedintele Barak Obama l-a felicitat pe alesul poporului yemenit, zicand: “Sub conducerea presedintelui Hadi, Yemen are potentialul de a servi drept model pentru cum se poate realiza o tranzitie pasnica atunci cand oamenii refuza violenta si se unesc sub o cauza comuna” (sursa CNN)

Niste cuvinte foarte frumoase domnule presedinte! Si in semn de bucurie o sa caut pe internet o poza cu buletinul de vot de la alegerile din Yemen! Aha, am gasit!

Priviti oameni buni, iubitori de libertate si de dreptate!!! Acesta este simbolul democratiei yemenite sustinute de mandrul popor american!!!

Problema? Asta e tot buletinul de vot. Adica exista… o singura pagina… cu … un singur om…. adica…. un singur candidat….

Toata treaba asta nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni, daca nimeni asta e ori oligofren ori are doar o capacitate de perceptie strict periferica. Pentru toti ceilalti, mai ales pupatorii de cururi americane din tara asta, adica toata clasa politica, si probabil 90% din vite, toata povestea ar trebui sa fie o rapida trezire la realitate! Fratilor, continuati-o asa si o sa ajungeti si voi sa votati plini de patriotism un singur candidat sustinut de americani!

Stiu, sunt paranoic! Asta nu se poate intampla la noi. Ca noi suntem speciali.

Advertisements

6 Responses to “Democracy (made in USA)”


  1. February 29, 2012 at 9:37 PM

    Lasă, Dex, că vine meteoritul și rezolvă toate orânduirile sociale, de oricare ar fi ele. Rezolvă și votul și tot.Peste 10 ooo de ani, buletinele astea vor fi considerate Manuscrisele de la Marea Moartă. Dar nu cred că le va citi viitoarea omenire, ci o formă de gândac de bucătărie, singura specie rezistentă la orice (așa mi-a spus azi administratorul școlii când i-am zis că mi s-a părut că văd niște gândaci).
    Deci să ne vedem sănătoși în Gândacocrație!


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: