01
Feb
12

Cum sa ma descurc cu banii!!!

Sunt convins ca toti cei trei cititori (si/sau cititoare) ai blogului se intreaba oare cum se descurca Dex cu banii, la fel cum Morometii se intrebau cum il hraneste Regia Maria pe Regele Mihai din cele 3 hectare de pamant pe care le au.

Din fericire BBC explica pe intelesesul tuturor de ce eu, Sir Dex Von Jewgold, De L’Argent de la Patrie, Compte de L’Industrie, Cancelar Von Das Mondialbank, nu reusesc sa ma ajung de loc cu banii.

Deci, totul e negru pe alb aici, n-as fi putut explica mai bine nici daca as fi angajat doi ignoranti de ingineri sa-mi scrie un tratat despre chestia asta! Deci, daca ai un milion de lire pe an, ce faci primul lucru? Voi ce ati face bai ruralilor? V-ati lua o casa! Este ca v-ati lua o casa?!! Nu va rahatiti pe voi ca asta ati face!

Si ca sa-ti iei o casa, ce trebuie sa faci? Ziceti imbecililor! Trebuie sa … iti iei… un credit! Corect? Normal ca corect suburbanilor! Deci, ar trebui sa fac un credit. Conform lui BBC, care este o sursa impartiala de informatii, as primi un credit de 3 milioane! Pai e corect sarantocilor? E corect ca eu sa pot lua un credit care sa-l platesc in 3 ani cand orice vanzatoare de la ghiseu de la banca isi ia credit pe 30 de ani? Vedeti de ce nu merge treaba in lumea asta? Pentru ca saracii primesc totul pe de-a moaca!!! Eu nu merit o casa de 30 de milioane? Eu de ce trebuei sa pun bani deoparte in fiecare an ca sa-mi permit un palat, cand voi nu puneti nimic deoparte si, in 30 de ani, garsoniera e a voastra?

In plus, eu mai trebuie sa ma chinui si sa-mi dau copilul la o scoala de 9000 de lire pe an, adica 0,1 din salariul meu lunar, adica in banii vostrii 200 de lei, iar o bona poate costa pana la 1200 de lire pe luna, adica in banii vostrii 26 de lei pe luna!!!

Iar in vacanta eu imi iau de obicei si familia extinsa la safari, lucru care ma costa vreo 60000 de lire, adica 150 lei in banii vostrii. Pai e corect? Voi stati toata familia o luna cu 15 milioane la Costinesti, iar eu dau 60 de mii de lire pe un safari de o luna in Mexic?

Deja m-am enervat, nu mai vorbesc ca eu sunt nevoit sa ma dau cu un Porche de 70000 de lire, cand voi va descurcati bine merci cu un Cielo la mana a doua. Adica pentru ce am muncit toata viata pe avioane, stand in aer conditionat, luptandu-ma sa nu adorm la petreceri cu cocaina gratis? Ca sa fiu comparabil cu orice ratagn?!!

 

Advertisements

12 Responses to “Cum sa ma descurc cu banii!!!”


 1. February 2, 2012 at 8:11 AM

  Cher monsieur,
  Nici eu nu ma descurc cu banii de cand a crescut bursa diamantelor. Mi-as lua unul roz, dar nu reusesc sa adun suficienti, cat sa fie de macar o,5 kt. Niciodata, dar niciodata nu as lasa un barbat sa imi ia un diamant. Nu ar sti ca acelea roz sunt mai frumoase cu taietura Asher.
  In sfarsit, rugamintea mea este, dragul meu Dex, sa ma consiliez cum sa adun bani, fiindca tu le stii pe toate.
  Exculs meditatii, mesaje erotice, dame de companie, bona, bucatareasa, femeie in casa, croitoreasa, vatman.
  Eu nu stiu sa fiu decat zana. Cum sa scot bani din asta?
  Cu toata consideratia,
  Cititoarea ta fidela, La Fee Blanche.

  P.S.Daca ma iei de urechi, ma rog sa nu primesti nici un pence!

 2. February 2, 2012 at 10:10 AM

  Draga Dex,
  Ma fac pirat somalez. Da, e o idee incantatoare. Meriti niste obraznicaturi.Multumesc de sfat!

 3. February 2, 2012 at 12:07 PM

  Sfat: încearcă şi trăieşte fără bani. La ce-ţi folosesc? Iată, şi doar gândul că ai avea un milion de lire, deja ţi-a dat atâta bătaie de cap. Te gândeşti ce să faci cu ei, cum să-i înmulţeşti sau mai grav, cum să-i cheltuieşti corect, îţi faci calcule peste calcule şi uiţi să ai grijă de tine. Încetul cu încetul ai să ajungi un boşorog din ăla zbârcit care seamănă cu Avarul lui Molliere în timp ce alţii se distrează, beau, mănâncă, f…t şi aşa mai departe. iar tu doar vei cheltui şi ultimele rămăşiţe pe niscaiva medicamente gen: prostamol, xanax şi colebil, că viagra e deja prea scumpă să mai dai banii şi pe aşa ceva.
  Deci: la ce folosesc banii? 😀

 4. February 2, 2012 at 3:42 PM

  Sir Dex,
  Tocmai am capturat si confiscat o barcuta de hartie!

 5. February 3, 2012 at 7:47 AM

  Auzi băi, Dexule, tu ai citit Moromeții? Sau ai văzut numa filmu? 😀

 6. 11 dan
  February 12, 2012 at 10:35 PM

  am novoie de bani


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: