27
Jan
12

Ziua internationala a comemorarii holocaustului

Nu ca n-ar fi in fiecare zi. Nu cred ca exista un eveniment mai amintit decat holocaustul. Nici nu cred ca sunt vreo 50.000 de muzee ale holocaustului. Nici n-as mai zice ca nu poti sa vezi un film fara sa apara un supravietuitor al holocaustului.

Sa ne amintim deci holocaustul. Faceti un exercitiu de imaginatie si ganditi-va cum ar fi sa nu stiti ce e ala holocaust. Si azi v-ati amintit! Bravo! Azi simtiti empatic suferinta a milioane de oameni nevinovati care au murit in holocaust. Maine veti uita de asta. Poimaine nimeni nu va mai stii cati tigani sau polonezi au murit acolo. Poimaine Hollywood-ul va lansa al 5.000 lea film in care niste evrei saraci incearca sa scape de niste nazisti dementi.

Tot poaimaine Germania va livra Irraelului al 4-lea submarin gratis ca plata pentru holocaust. Nu ca n-ar fi platit pana acum, slava domnului tot ce s-a putut stoarce s-a stors. Peste doua saptamani Bibi va aparea din nou la ONU si va explica cum holocaustul justifica demolarea a inca 1000 de case in teritoriile ocupate. Cu lacrimi in ochi si cu dragostea caracteristica pentru pace va explica cum arabii care traiesc acolo de 2000 de ani si-au construit casele ilegal si va trebui sa plece in tara lor.

Raspoimaine armata Israeliana va ma desfasura niste exercitii militare in muntii Romaniei, pregatire pentru potentialul atac asupra Iranului. Azi, sunt inca 280 de copii palestinieni in inchisorile Israeliene. Tot anul viitor nu veti avea voie sa spuneti ca Hollywood-ul e condus de evrei, sau FMI, sau marile banci americane, ca amintire a holocaustului.

Apropo, Romania este una dintre tarile fruntase ale holocaustului. Eu unul nu-mi fac griji ca se pare ca mai mult moldovenii au fost de vina. Hua moldovenii!!!! Conform wikipedia 160.000 de evrei au fost omorati in primele luni ale intrarii Romaniei in razboi. Suntem pe locul 2 dupa nazisti. Este ca suntem niste criminali? Stiu, poate unii dintre voi nu va simtiti, poate credeti ca bunicii vostrii nu erau niste criminali! Dar, tzeapa! Suntem o natie de criminali fara scrupule care a gazat oameni nevinovati. Cu siguranta, unii ati auzit povesti de la batrani despre asta! Nu? Probabil ati avut niste bunici mincinosi patentati. In 1930 erau 700.000 de evrei, iar in 1948 au mai ramas 138.000. In 1930 erau si 262.000 de tigani si in 1948 mai erau 53.000. In 1930 erau 745.000 de nemti, iar in 1948 mai erau 343.000. Hai ca inteleg asta cu evreii si cu tiganii, dar cu nemtii ce mama dracului ati avut de i-ati exterminat?

Advertisements

7 Responses to “Ziua internationala a comemorarii holocaustului”


  1. January 28, 2012 at 10:06 AM

    Măi,dar nu i-am exterminat noi pe nemţi. Au plecat singuri. Nu au mai putut suporta mirosul care ieşea din incineratoare sau gropile comune.

  2. January 28, 2012 at 11:14 AM

    Îs doo variante: fie erau nemți evrei, fie nu erau blonzi cu ochii albaștri.
    Pe mine altceva mă intrigă: zici că rămăseseră doar 53000 de țigani? Vai de capul nostru, s-au înmulțit ca iepurii în 60 de ani! Ăștia sunt mai ceva ca maidanezii!


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: