20
Jan
12

egalitate*

Baietii, sau fetele astea, presupunand ca ar exista si fete cu umor, ridica o problema interesanta. Care e treaba cu toata egalitatea asta selectiva. Ce-i aia sa fim si egali si sa-ti deschid si usa la masina?

Sau sa luam exemplul din poza. De ce e o femeie mai pretioasa decat un barbat? Sau de ce se crede o femeie mai pretioasa decat un barbat, astfel incat sa aiba tupeul sa ai ceara unui barbat necunoscut sa-si riste viata pentru curul ei? Oare chiar exista imbecili care mor ca sa salveze niste handicapate? Sau, ca sa nu fie misogin, niste minunate reprezentante ale sexului frumos?

Daca un barbat si o femeie, se iubesc si vaporul se scufunda, iar barbatul o suie pe ea in barca iar el ramane pe vapor, ca in filme, ce spune asta? Asta spune ca femeia respectiva e o curva insensibila care mananca rahat cand zice ca il iubeste, pentru ca atunci cand e curul ei in joc o sa sara sa se scape pe ea, fara sa ai pese de prost. Merita sa fi gentleman la o faza de asta, iar cand parasuta s-a instalat confortabil in barca, crezand ca a scapat, sa o iei frumos de par si sa-i dai un sut in cur, dupa care sa-i iei frumos locul. Ca doar si ea te iubeste pe tine! Si tu pentru ea insemni mai mult decat viata, ca si invers! Deci e corect! Probabil ca si tu o sa plangi, gandindu-te la moartea ei, in timp ce faci sex cu o necunoscuta!

Daca ar fi sa ne luam dupa logica, dupa copii, urmeaza barbatii la salvat. Batranii si femeile nici n-ar trebui sa se deplaseze spre barca. Barbatii sunt mai puternici si cel putin la fel de inteligenti ca femeile, deci, mai utili pentru societate. Plus ca saracii sunt mai sensibili la durere, in ciuda miturilor existente. Da, un barbat poate sa-si ia doi bocanci in gura fara sa se vaite prea rau, dar nu stiu nici un barbat care, dupa ce scoate o chestie de 4 kile printr-un orificiu personal, sa mai vrea sa faca chestia asta inca o data.

In concluzie:

(*)Fetelor, daca cumva plecam impreuna in vreo croaziera, fiti pregatite sa va luptati pentru viata voastra la fel ca toti ceilalti! Ce mama dracu’

Advertisements

14 Responses to “egalitate*”


 1. January 20, 2012 at 9:32 PM

  Dex, revolutia asta te-a confuzat rau de tot. Acuma vrei sa te car in spate la primul nau fragiu? Bine, te car. Ce-mi dai in schimb?

 2. January 22, 2012 at 7:01 AM

  Oamenii au o abilitate innascuta de a categoriza, insa criteriile sunt incredibil de cretine adesea. Intr-o situatie gen viata-moarte, criteriul de gen mi se pare relevant doar daca e vorba de supravietuirea speciei. In acest caz, da, mai multe femei ar fi necesare.

  Cred ca putem avea egalitate in drepturi – asta e indicat. Insa nu suntem ,,egali”. Excelam in arii diferite, mai degraba ar fi vorba de complementaritate. La ora actuala, cel putin in societatile occidentale (ca in orient… ), mi se pare ca femeia e mai egala decat barbatul :)) insa la un nivel nedeclarat oarecum si la nivelul relatiilor interpersonale, informale – nu neaparat cele oficiale/formale.

 3. January 23, 2012 at 9:32 AM

  categoric, tu ar fi trebuit să joci în Titanic, nu pămpălăul ăla de leo nuştiucum.
  ar fi fost mai interesant 🙂

 4. January 23, 2012 at 11:46 AM

  Hai mai bine recunoaşte că de fapt, pe Titanic, tu ai fost aisbergul, numai aşa de.al naibii ca să salvezi cât mai multe femei 😀


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: