12
Jan
12

Traiasca Regele Mihai!

Advertisements

5 Responses to “Traiasca Regele Mihai!”


 1. January 13, 2012 at 8:00 AM

  Această “Majestate” mititică, Mihăiță, pare un băiețel de bun simț. Nu-l văd stând pe mess până la cântatul cocoșilor! Pare conștient de rolul pe care îl joacă și, oricum, cred că e mai școlit decât multi dintre politicienii noștri actuali, care și-au dat întâi doctoratul și apoi bacalaureatul. Mititelul e rege peste un emirat întreg. La noi, fiecare oportunist care ajunge pe o oarecare treaptă în ierarhia, politică se crede rege și dispune în consecință, tăind capete sau grațiind după bunul plac.
  Mă gândesc de multe ori dacă pe noi n-ar salva reinstaurarea monarhiei. Oare nu s-ar cocoța pe cârca monarhică aceiași indivizi puși pe căpătuială?
  În altă ordine de idei, mie mi-a plăcut comandantul gărzii de onoare. Strașnic bărbat! :))

  • January 13, 2012 at 11:14 AM

   Pe mine ma amuza cum isi trage mana cand vor aia sa i-o pupe! 😀
   Saracul copil n-o sa fie niciodata normal la cap probabil.

   • January 13, 2012 at 12:43 PM

    Ai dreptate, Dex, e un copil care trebuie sa interpreteze rolul unui om mare. Va îmbătâni înainte de vreme! E cumințel, stingher, stânjenit de cei ce il înconjoară.
    La noi, multi întind mâna la pupat, de parcă ar fi din Pori-Împărat scoborâtori, si mult mai mulți se încovoaie să lingă mâna stapânului.

 2. January 13, 2012 at 5:18 PM

  Când va fi mare, probabil, va fi deviat de la normal, dus cu pluta, puţin beţiv(sau mai mult) puţin gay(sau mai mult) puţin freack( sau mai mult). Probabil.
  Pe mine, însă, mă amuză cât de pupată în cur e monarhia când e destul doar să citeşti puţintică istorie şi să vezi cât de “poponaute” erau oasele “domneşti” sau cât de obscur gândeau deşi, cei mai mulţi, au primit cele mai alese educaţii. E destul să faci un simplu calcul şi să tragi linie. Sunt multe, infinit mai multe, capete royale care mai degrabă au judecat şi au acţionat cu dosul decât altminteri 😀
  Îmi stârneşte mila băieţaşul din imagine, dar pe de altă parte mă bucur sincer că nu suntem o naţiune pupătoare de dosuri înnobilate. Slavă domnului, asta ne-ar mai fi lipsit.

  • January 13, 2012 at 10:51 PM

   Mare dreptate ai. Si mie mi se pare ca filmuletul explica oarecum de ce nu poti gandi normal, ca esti abuzat de mic. Ma gandesc ca si eu am avut niste parinti autoritari, si in ciuda acestui fapt spectacolul la care e supus copilul asta tot mi se pare o tortura. Eu unul as fi luat-o la fuga probabil. Poate ca si el a luat-o si s-a taiat la montaj 😀


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: