06
Jan
12

Wishing on a star

Am mari dificultati cu intocmirea planului pe anul asta din cauza depresiei. Sau poate ca nu sunt dificultati, tinand cont ca am totusi un punct unu in plan, si, sincer sa fiu, cam reprezinta tot ce as vrea sa fac pe 2012 la momentul actual:

1) Sa stau in pat pana mor!

Scopul acestui joc absurd cu planurile si alte balarii, ar fi sa gasesc alte lucruri pe care vreau sa le fac, in afara, de adevaratul punct “numero unu” (nu asta de mai sus, asta e 1 prim, inlocuitorul momentan al lui 1 simplu, care e strict secret), care prin mila lui Dumnezeu, si a psihologiei umane NU SE POATE!!! Multumesc Dumnezeu! Multumesc Freud! Sunteti doi baieti de gasca!

Pai daca omu vrea as faca ceva, si se roaga la toti dracii sa ii iasa, dar totusi nu se poate, la ce mai trebuie alte planuri? Care e problema cu un an de autodistrugere? Nu e ca si cum ai putea sa faci ceva care sa inlocuiasca ceea ce vrei cu adevarat sa faci. Poti sa o freci nitzel si sa te pacalesti, pana trece suficienta vreme ca sa uiti ce voiai de fapt, si sa speri ca planul surogat nu e complet inutil si va avea, din intamplare, niste rezultate benefice pentru tine.

Eu unul nu tin minte ultima data cand am avut o dorinta si mi s-a indeplinit. Chiar nu tin. Dorintele mele arzatoare, ori nu s-au indeplinit, ori s-au indeplinit la 3 ani dupa ce nu mai erau arzatoare.

Asta poate insemna un singur lucru: Nu mai trebuie sa-mi doresc nimic! Sau trebuie sa-mi dorect exact opusul la ceea ce imi doresc. Deci daca vreau pace in lume, trebuie sa ma chinui sa pornesc un razboi! Hei, poate sunt Anticristul! Asta ar explica multe, mai putin de ce anumite persoane nu au luat foc instantaneu.

Sa stiti ca treaba asta poate avea o explicatie logica! Poate ca am un al saselea simt care ma face sa imi doresc lucruri imposibile. Iar cum opusul unui lucru imposibil e, prin definitie, posibil, opusul este cel pe care trebuie sa-l urmaresc. Si aici intervine smecheria! Al saselea simt al meu va alege inconstient un opus imposibil pe care sa il urmez, deci, lucrul pe care il vreau de fapt o sa fie posibil! Uraaa!

Advertisements

9 Responses to “Wishing on a star”


 1. January 6, 2012 at 7:39 PM

  Dex, succes in cu noua idee. Daca iti iese, sa imi spui si mie ca sa imi doresc si eu opusul. Asta-i asul de pica. Sa inteleg ca opusul e dama de pica? Pe asta o doresti?

 2. January 9, 2012 at 11:12 PM

  Ti-am dat o stelutza pentru logica šŸ™‚
  Problema unui an de autodistrugere ar fi ca la sfarsitul anului s-ar putea sa nu mai ramana nici ramasitele.
  Tu zici bine ce zici, ne pacalim adesea gasind scopuri-inlocuitoare pentru ceea ce ne dorim cu adevarat. Insa nu crezi ca in adancul fiintei noastre, ar fi o multime de alte dorinte pe care le-am putea simti cu adevarat ? De existenta multora nici nu vom stii vreodata. Poate eu mi-as dori devin bucatar in Hawaii, dar nu prea stiu, ca nu mi-am pus constient problema.. ceva de genu’. De-asta sunt misto procesele de auto-cunoastere, poti afla tot felu’ de chestii despre tine insuti…

 3. January 9, 2012 at 11:13 PM

  stai sa ma abonez la comentariile ulterioare :))


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: