04
Jan
12

Ete v-am eliberat

Ete ca ma tot seaca presa asta de 2 lei, daca nu cumva a ajuns un oximoron in perioada in care am hibernat sub influenta factorilor de mediu, sub forma de gheata in pahare cristaline cu bauturi tari.

Americanii, dumnezeu sa-i preaslaveasca, au “eliberat” vreo ceva tari in ultima vreme, au mai “castigat” niste razboaie, si, dupa ce ca nu i-a platit nimeni pentru toata eliberarea asta voluntara (deh, ce sa faci daca eliberezi niste nesimtiti), unii ai mai si critica.

Nu presa vestica, asta e clar.

Mai nou aflam ca exista grave diviziuni intre shiiti si suniti in Irak, sau intre kurzi si suniti/shiiti, sau crestini si angajatii de la Mac Donaldz. Cica exista tensiuni si intre militiile eliberatoare din Libia. Cica exista tensiuni si intre triburile din Afganistan!

Si eu zic: Ete cum apar tensiuni asa din nimic! Adicatelea, pana acum nu era nici o tensiune, si dintr-o data, ete ca e tensiuni! Si ce s-a intamplat in acest interval t1 de timp? Ete ca nimic. Nimenea n-a fost bombardat, niciu-un picior de militian, sau taliban, n-a primit bani de la unii sau altii, nu spunem cine, dar gurile rele zic ca aia cu arme multe. Si iaca ca apar tensiuni istorice intre diverse grupuri care pana acum nu s-a certat. Iaca coincidenta.

E ca intr-o familie unde apar tensiuni din nimic. Adica fiul cel mic si fiul cel mare nu s-au prea suportat niciodata. Si din nimic, dupa ce l-am omorat eu pe tacsu, au aparut tensiuni. Nu poti sa explici asa ceva!!!

Advertisements

2 Responses to “Ete v-am eliberat”


  1. January 4, 2012 at 1:41 PM

    Daca tensiunile nu-s pe facebook, NU EXISTA. Sa fie clar. Dar presa decide cand ajung pe facebook (daca nu ai link spre stire, nu ai ce pune pe perete)

    • January 4, 2012 at 2:32 PM

      Pai Facebook si Tweeter au inventat revolutiile! Fara aceste minuni ale capitalismului oamenii ar manca inca namol si si-ar construi case din balegar, ca pana acum 15 ani.


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: