29
Dec
11

reteta traditionala de revelion

Se serveste cu o granitura de globuri, crengute de brad, beteala si luminite. Se completeaza cu un pahar, la temperatura camerei, cu lacrimile copiilor care n-au primit nimic anul asta.  Garanteaza ca “magia sarbatorilor” va va ramane in gat tot anul viitor.

Advertisements

4 Responses to “reteta traditionala de revelion”


  1. 1 incaunipocrit
    December 29, 2011 at 12:32 PM

    Reblogged this on Basil Wheel.

  2. December 29, 2011 at 7:15 PM

    Ce bine-mi pare! Mie nu-mi mai aduce Moșul nimic de ani buni, nici măcar un băț, iote că primește mnealui un băț în cur! Bravo, Dexule! From now on you’ll be known as the man who ate Santa! :)))

  3. December 30, 2011 at 4:19 PM

    Dacă vrei foc de tabără, donez și eu câte ceva.
    Eu ți-i dau pe Rudolf, Blitzen, Comet, Cupid, Dancer, Dasher, Donder, Prancer, și Vixen. Și sănioara aferentă! Aruncă totul în foc! Ia si coiful si bagheta!


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: