21
Dec
11

Efort umanitar

Intrerup bascalia obisnuita pentru a ajuta niste oameni nevoiasi. La adresa redactiei au ajuns urmatoarele intrebari:

“Cum se face laba cu servetele!”

Mda, asta e una dintre intrebarile pe care le pun toti incepatorii. Ar trebui sa existe un site dedicat acestei probleme. Studiile arata ca 80% dintre barbatii care fac laba, si 90% din populatia de sex masculin sufera, la un moment sau altul de aceasta problema. Desi pare simplu, in realitate nu este chiar asa. In primul rand, trebuie sa ai grija ca servetelele sa nu aiba urme de ketch-up, mustar, explozibil, substante inflamabile sau novocaina. Apoi trebuie sa te asiguri ca esti capabil sa faci laba fara servetele. Macar o data. In final, trebuie sa alegi un spatiu potrivit pentru operatiunea complicata a efectuarii labei. Odata ce ai indeplinit aceste conditii mai trebuie doar sa pui pe speed dial numarul de la salvare si sa-ti indesi pachetul cu servetele in cur! Senzatia este cu totul deosebita.

“N-am dinti avatar”

Cu toate ca esti unul dintre putinii oameni care au reusit sa ramana fara dinti, nu cred ca vei putea juca vreun rol in Avatar. N-am vazut filmul, dar sunt convins ca personajele fara dinti au fost realizate prin efecte speciale. In cazul in care ti-ai scos dintii special pentru a avea un rol in Avatar, iti recomand sa incerci sa-i pui la loc. Daca nu reusesti, iti recomand sa ti-i lipesti cu super glue de fata, in felul asta mai ai totusi o sansa sa prinzi un rol, poate nu in Avatar, dar, cu siguranta, intr-un alt film SF, sau cu idioti.

“Tzatze de vedeta”

Aici recunosc ca sunt un pic depasit. Credeam ca toata treaba cu tzatzele de vedeta e sa se vada si vedeta! Altfel cum stii ca nu sunt niste tzatze de femeie de servici, de exemplu? Acum, ce-i drept, e posibil ca sa cauti, de fapt, in scop pur stiintific, poze cu tzatze operate, caz in care, e important sa fie de vedeta, ca probabil e calitatea mai buna. Poate vrei sa faci cadou cuiva de Mos Gerila? Aici ti-as recomanda totusi niste filme pentru adulti, ca sa vezi cum se comporta tzatza respectiva in conditii de stres, ca ma gandesc ca oricum nu esti atat de prost incat sa-i faci cadou niste tzatze cuiva care nu te lasa sa pui mana pe ele. Parerea mea.

Advertisements

0 Responses to “Efort umanitar”  1. Leave a Comment

M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: