01
Dec
11

Mai tineti minte Wikileaks?

Ii mai tine minte cineva pe astia? Va suna familiar numele? Va amintiti poate vag momentul cand orice scoteau aparea pe prima pagina a ziarelor, si pe internet, si pe orice alta chestie bagata in prinza? Mai tineti minte sentimentul de satisfactie pe care il simteati? Bucuria ca sistemul functioneaza, ca presa libera dezvaluie scandaluri, ca ridica si doboara personalitati, ca e alaturi de oameni in fata celorlalte puteri! A 4-a putere in stat! Asa i se spunea!

Unde e wikileaks azi? Nu pe BBC, nu pe CNN, nu pe FoxNews. Poate pe Hotnews? Nope! I-am gasit pe Realitatea si pe Mediafax! Probabil astia n-au primit inca faxul. Wikileaks nu mai conteaza, a fost dezamorsata. Wikileaks nu mai e subiect de presa, sunt atatea lucrui mai importante despre care se poate scrie.

Iran are arme de distrugere in masa! Iran omoara oameni nevinovati prin spanzurare! Syria vrea sa distruga lumea! Agenti Iranieni va otravesc copiii si animalele de casa! Syria are bomba atomica!

Si, in alte stiri, orice poza pe care v-o faceti cu telefonul la coaie e trimisa la serviciile secrete! Hei! Daca n-ai nimic de ascuns cu te intereseaza ca un grasan pervers de la CIA sau SRI se masturbeaza cu un poster pixelat cu coaiele tale! Ce atata tam, tam! Si pana la urma nu vad de ce ai fi suparat ca partida ta de sex telefonic e pusa ca ringtone pe telefonul unui gardian public!? Nu ca si cum intimitatea ar fi un drept! Sau ceva de care omul ca fiinta ar avea nevoie. Nu era nici o intimitate cand neandertalu’ is futea bunica in pestera acum 40000 de ani, in aplauzele copiilor, verilor si parintilor (toate la un loc de multe ori), asa ca de ce ar fi acum.

Asta mi-a adus aminte de alegoria cu pestera a lui Plato, dar la un nivel mult mai putin complicat. In sensul ca unii vor sa inteleaga realitatea, sau pe Dumnezeu, iar altii nu pot vedea mai mult de o poza pixelata reprezentand o pereche de coaie proiectate pe un perete. As propune o revolutie, dar e pacat, e Anotimpul Cadourilor!!! Luna reducerilor!!! Reduceri la camere foto!!! SRI-ul doreste o poza mai de calitate cu coaiele tale!!

Advertisements

15 Responses to “Mai tineti minte Wikileaks?”


 1. December 1, 2011 at 9:45 PM

  Dacă ar fi știut Platon că mitul peșterii va ajunge prin secolul 21 în același paragraf cu „poze cu coaie” s-ar fi lăsat de filosofat. Sau măcar ar fi făcut o labă în public precum Diogene.

 2. December 1, 2011 at 11:26 PM

  @La Fee
  Eu cred doar in ce vad! Si din pacate nu lucrez la nici un departament de stat ca sa-ti pot spune ce ai si ce n-ai pozat.

 3. December 1, 2011 at 11:27 PM

  De fapt, daca ma gandesc bine, daca as lucra la SRI, eu cred ca as fi ala care le da SMS-uri la oameni: “Prietene, chestia aia nu arata prea sanatos, du-te la un control ca nu e de joaca!”

 4. December 2, 2011 at 12:56 PM

  Ca orice alta chestie care vine de la ei, wikiliksul a avut un cu totul alt rol decât cel trâmbiţat prin presă sau aiurea. Wikiliksul nu a fost altceva decât o intoxicare. Ce serviciu secret din lumea asta poate analiza milioane de documente şi să discearnă care e adevărat, care fals? Sau care e trunchiat, sau care e completat… În plus, câte capete au picat în urma “scandalului”? Aaa, da, un amărât de caporal gay, care a copiat documente cu un cd cu lady gaga, hahahahaha !!! Trebuie să fim naivi şi foarte slabi de înger să credem asta.( Apropo, închiriez înger luptător de K1, multiplu campion, părinţi deosebiţi. negociabil. la rămânere.)
  N-am de unde să ştiu cine, ce, cum, de ce, dar…. ceva nu e în regulă.

 5. December 3, 2011 at 12:38 PM

  A fost atata agitatie in legatura cu wikileaks, iar apoi s-a asternut brusc linistea. Nu mai e la moda, trebuie sa priceapa si realitatea odata. Oamenii nu mai sunt interesati de barfele oficialilor. Ne intereseaza cu cine s-a pupat Bote, ce vedete s-au facut de ras, etc.

  Apocaliptic final :)) 😀

 6. December 6, 2011 at 1:02 PM

  Dex
  sper ca ti-ai curatat ghetele! Si ca a venit mosul. Daca nu, iata darul meu!


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: