24
Nov
11

There is no fucking revolution

M-am hotarat, e imposibil sa faci o revolutie. Egiptenii mor pe capete, si presa vestica aplauda ca s-a ales un nou prim ministru. Din intamplare e acelasi prim ministru al lui Mubarak! Cat de idioata trebuie sa fie lumea sa accepte asa ceva? Cat de jegos trebuie sa fii tu ca ziarist vestic sa nu faci nimic decat sa impingi propaganda mai departe?

Oamenii aia mor impuscati de armata si tu iti aperi slujba de ziarist de doi lei. Singura ta frica e ca nu vei mai lucra niciodata ca ziarist, si esti atat de prost incat nici altceva nu poti face in toata viata ta. Toata treaba e jenanta. Lumea, in sine, e jenanta. Atatia idioti au facut o arta din a ne face sa facem compromisuri incat nu mai exista oameni normali. Vrei o nevasta? Compromisuri! Vrei democratie? Compromisuri! Vrei bani? Compromisuri! Vrei timp liber? Compromisuri!

Nici nu mai conteaza ca mor oameni, nici nu mai conteaza ca milioane stau in sclavie zeci de ani, cum am stat si noi, nimic nu conteaza. Oricand se va gasi o lepra care sa cante acelasi cantec. Asa cum Ceausescu a fost omul anului in Times, asa o sa fie si altii, niste neoameni, sustinuti de marea masa de neoameni, si reprezentati de presa de neoameni. Totul supravegeat de aia care fac bani si de aia care fac bani si sunt complet dementi si asteapta ori sfarsitul lumii ori aparitia profetului.

Toata treaba e dezgustatoare. Si, ca sa ramana in istorie, prentru ca istoria de azi e teoria conspiratiei de maine, Obama n-a catadicsit sa zica nimic, la fel ca si la primele revolutii. Dar daca te uiti in presa asta de limbisti o sa aflii ca Egiptul s-a eliberat dupa monumentalul discurs al lui Obama. Fuck it! Nu se merita. Fiecare pentru el.

Advertisements

2 Responses to “There is no fucking revolution”


 1. November 24, 2011 at 11:49 PM

  Normal că n-o să fie revoluție! N-ai zis că vine războiul? Băi nene, dar indecis mai ești!

  • November 25, 2011 at 12:04 AM

   Nu sunt indecis. Razboiul tot americanii si evreii o sa-l porneasca. Adica fix aia care ii omoara pe egipteni acum. Poate ar fi trebuit sa zic: There is no fucking local revolution! The revolution must be global! America must fall for the next cycle to start.

   La fel cum caderea imperiului britanic si francez a lasat ceva natii sa se desprinda.


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: