22
Nov
11

Dex… si fanul lui

Avea si Dex coltul lui de rai, si va dati seama cat de important era coltul asta pentru el daca vorbeste la persoana a 3-a. Aici nu-l deranja nimeni, nimeni nu-i cerea bani si nu-i zicea ca o are prea mica. Tigarile erau in stanga pe pervaz, berile erau in stanga, dreapta, pe unitate, pe jos si una in sertar. Atmosfera de relaxare si pace, zumzaitul discret al calculatorului si crizele de tuse ale hardului, ce mai, tot ce-si poate dori un om urat si fara prieteni.

Pana acum o saptamana cand fan-ul incepu sa-si faca simtita prezenta. Dex rezista cat putu, in starea de meditatie zen, intrerupta sporadic de zbomotul musketelor si de tipetele soldatilor sudisti inpuscati in glezne. Pana cand nu mai rezista, probabil si din cazul ca sudistii aflesera intre timp ca ranile la nivelul gleznei nu sunt tocmai mortale. Fara a dezbate problema prea in adancime, Dex curata calculatorul si fan-ul plin de maiestrie, ba mai puse si niste ulei la fan in semn de apreciere.

Ca in orice relatie stabila, toata linistea a durat fix o saptamana pana cand fan-ul a inceput din nou:
“Bzzzz! Crrr! Bzzzz! Nenorocitule! M-ai uns cu ulei chinezesc pentru cuie cumparat de la magazinul ala de arabeti de la tine din piata! Bzzzt! Crrrr! Si eu care ti-am fost alaturi atata vreme! Bzzrrrrr! Am tacut si m-am invartit aici ca o vaca! Bzzzz! N-am cerut nimic de la tine decat un pic de respect! Crrrrrr! Si cand ma gandesc ca ti-am tolerat si toate jocurile alea pornografice japoneze cu desene animate cu tatzele mari… bzzzzt… traduse de copii americani de 12 ani, cand parintii erau la munca! Bzzzzt! Crrrr! Click! Click! Bzzzzt!”

Cu tristete Dex realizeaza ca aceasta relatie nu mai poate continua, si, pentru ca Dex nu este omul compromisurilor, unul dintre ei trebuie sa paraseasca locuinta conjugala!


9 Responses to “Dex… si fanul lui”


 1. November 23, 2011 at 12:35 AM

  Cu ce l-ai uns de ți-a bâzâit atâta a supărare? Deși e posibil să se fi agitat și că prea a văzut multe beri în jur. O fi anti-alcool. Așa am pățit și io. Deși eu, oamă cumsecade, nu l-am pus să părăsească domiciliul, l-am băgat în dulap în cutia lui originală, unde zace și acuma 🙂

 2. November 23, 2011 at 10:14 AM

  @Dex
  Tu stii ca eu fac pe matrimoniala pe unde merg! Te petesc oficial pentru laptopul meu ala vechi, care nu dorea sa scrie cu toate tastele! Vrei sa fii la bine si la rau cu frumoasa Toshiba? I-am reparat tastele, dar are ecranul rupt. Cum nici tu nu esti un frumos, ati face pereche buna, cred!

 3. November 24, 2011 at 9:40 PM

  Sa-i dai cu niste grasime de tap traznit pe gard la ventilatorul ala sau cu ceva lacrimi de milog.

  • November 25, 2011 at 7:39 AM

   @Dex
   DEEX, să nu ii dai cu lacrimi de Milog! Avem și noi niște Sfinte Moaște, Sfintele Moaște ale Milogului, și unii vor să le prăpădim! Păi cine mai vine in pelerinaj la mănăstirea noastra!
   P.S.
   Restul tezaurului cu relicve le-am trimis mai la est de teama razboilui pe care l-ai anuntat. Le gasesti la Ermitage!

  • November 25, 2011 at 10:23 AM

   Milogul si Chuck Noris nu au plans niciodata.


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: