14
Nov
11

nu intrati in PANICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu e nevoie sa va panicati, nu exista nici un motiv de ingrijorare, vietile voastre patetice vor continua si maine in acelasi ritm de cortegiu mortuar. Am zis, si repet, ca sa fie clar:
NU E NEVOIE SA INTRATI IN PANICA!!!

Totul este normal, institutiile statutului au grija ca totul sa mearga bine. Criza mondiala nu a trecut inca, dar TOTUL ESTE SUB CONTROL!!! Bancile sunt stabile, politicienii nu va fura, bogatii sunt alaturi de saraci in aceste momente dificile pentru toata lumea.

Si ca sa va destindeti complet, ce poate fi mai bun decat un regal spotiv de mare efect? Toti asteptam cu nerabdare competitia cunoscuta sub numele de “Jocurile Olimpice”, o traditie a umanitatii de cateva mii de ani respectata cu strictete, mai putin faza cu steroizii, dar nimeni nu si-a dat inca seama.

Si ce ar mai fi jocurile olimpice daca nu ar fi PROTEJATE DE RACHETE SOL-AER??? O alta traditie pastrata cu sfintenie de mii de ani, tinerea populatiei intr-o frica permanenta, ca sa nu se prinde ca bogatii le-o trag pe la spate.

Parca vad discutia:

– Sir Smith-Barney, am o veste foarte proasta pentru dumneavoastra. MI5 ne informeaza ca prostimea a inceput sa se agite fara rost si sa intrebe unde le dispar amaratele de pensii. Nu este nevoie sa mai punctez ca Maria Sa, Regina Mama este foarte intristata de aceasta turnura neasteptata a situatiei!
– Dar, domnule Cancelar, este imposibil.  Tocmai ce le-am vandut basmul cu Iranul si armele nucleare! Ar trebui sa fie speriati din cale afara! Ascunsi pe sub paturi!
– Intr-adevar eforturile dumneavoastra au fost laudabile, dar se pare ca basmul cu Irakul de acum cativa ani seama cam prea mult cu povestea actuala. Lumea nu prea mai reactioneaza la asemenea povesti. Daca m-ati fi ascultat si implicati BBC-ul in scrierea scenariului lucrurile ar fi fost mult mai realiste. Dar de, cu totii stim presiunea americanilor de a folosi Hollywoodul pentru orice stire de la gazeta.
– Critica dumneavoastra imi da o idee. Sunteti genial domnule Cancelar! O vom face in stil englezesc! Nu le spunem absolut nimic, lasam lucrurile sa mearga in mod normal, dar ADUCEM RACHETE LA JOCURILE OLIMPICE!!!
– Extraordinar domnule! O idee excelenta! Asta ar trebui sa-i ameteasca suficient pe bietii inferiori incat sa inghita din nou orice poveste, oricat de oparita!

 

Advertisements

7 Responses to “nu intrati in PANICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”


  1. November 14, 2011 at 9:40 PM

    omege, omege,păi adicăcum? pe ăștia de la JO de vară îi apără rachetele alea și pe sexoșii de hocheiști de participă la alea de iarnă nu? apăi revoluție dacă-i așa!

  2. November 15, 2011 at 12:47 AM

    Io-s foarte calma. Si deprimata. Da’ poate ma enervez – dar tot nu rezolv nimic, nu? Ca din pacate, de nervi, pot doar imploda, nu exploda. I-as vedea atunci ce-ar face cu rachetele lor cu tot.

  3. November 15, 2011 at 8:33 PM

    Fiecare cu oimpiada lui. Crezi ca astia au nevoie de rachete?


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: