07
Nov
11

Anulati taxele

Cum zicea un baiat pe internet, sau daca nu cumva prin una din chestiile alea cu multe foi care pe mine ma scarbesc la maxim:

Doua lucruri sunt sigure: moartea si taxele!

Cum cu moartea sunt prieten la catarama, si nu vreau sa o iau la misto fix acum cand e mahmura, saraca, am o propunere personala pentru salvarea omenirii de la (auto) distrugere:

Anulati toate taxele!!!

Nu glumesc! Sunt cat se poate te serios, si, daca ma grabesc, si treaz pana termin de scris articolul asta!

Toate taxele trebuie anulate!!! AZI!

Nu, nu e o chestie d-aia anarhista gen: “Imi bag picioarele, lumea se duce de rapa! Hai sa anulam taxele,sa ne imbatam si sa ne futem la gramada!”

Nu, e o chestie foarte rationala si normala. Taxele astea au pornit de la o idee buna.
Doi baieti s-au intors acasa, dupa ce au crapat niste capatini de hoti cu lopata, obositi si plini de sange si praf, si au zis:
“Bai Francois, eu m-am saturat ba sa-mi apar turma in fiecare seara! Uite costumu asta bun de abia l-am luat din Mall e plin de sange de nu mai iese nici cu Venish!”
“Ca bine zici ba-i Joahne! Hai in pana mea, punem mana de la mana, si il angajam pe prostul satului sa ne apere oile!”
Si asa s-a inventat Politia.

Nimic gresit pana aici! Doar ca dupa aia au aparut alte taxe, taxe de sanatate, taxe de parcare, de siguranta, de iluminat public, de mers pe partea stanga a drumului, de mers pe partea stanga a drumului deschis la prohab, de prostitutie, de bautura, de drum, de alt drum, de avion, accize, TVA, etc. Si toate taxele astea se baga intr-o latrina mare, numita buget, de unde hotii profesionisti tot ia cate un rahat si-l folosesc in cu totul alte scopuri.

Orice om normal isi poate da seama ca treaba asta a depasit orice limita a bunului simt. Solutia e simpla:

Anulam taxele si o luam de la capat!

Azi, e ziua cu zero taxe!
Si maine fiecare zice:
“Eu, Lucretia, azi ma simt in nesiguranta! Azi noapte am fost acostata de un individ suspect in scopul prestarii de servicii sexuale. Acest lucru nu mai poate continua, de aceea vreau sa fiu aparata de o institutie a statului! Asa ca voi da 2 lei din salariu pentru inventarea politiei! Nu! Nu pentru pensii, nu pentru subventionare suzetelor, nu pentru impartirea de prezervative sau pentru printarea de afise cu ficati de fumatori. Nu prietene! Pentru politie si atat. Iar luna viitoare, daca tot nu ma simt in siguranta, nu voi mai da nici un leu pentru politie. O sa iau cei doi lei si o sa-i dau individului suspect ca sa bea o tuica si sa o violeze pe alta. Conpredes!?


15 Responses to “Anulati taxele”


 1. November 7, 2011 at 10:11 PM

  Aia cu moartea şi taxele prima dată am auzit-o în filmul Joe Black şi era replica lui Brad Pitt, dar înaintea lui nu ştiu cine a spus-o. Pe mine nu mă deranjează că plătesc taxe, mă deranjează cei care le cheltuie. Şi cred că pe toţi, nu doar pe mine. Dar nu taxele trebuiesc anulate, ci alţii cam cum bine zici mai sus. Dar cum?

 2. November 7, 2011 at 11:03 PM

  Mie nu-mi displace deloc varianta aia anarhistă cu băgatul picioarelor, îmbătat și futut. Și na, dacă se anulează și taxele în același timp e și mai bine.

  • November 8, 2011 at 11:25 AM

   Eu zic sa nu incurcam revolutia cu orgia. Nu de alta, dar daca ne prind sa ne taie capul, nu altceva.

   • November 8, 2011 at 8:38 PM

    Ba io amestec mereu plăcerea cu trebile serioase. Par egzample, când se mai întâmplă să rămân peste program la muncă dau fuga la aprozar, iau 2-3 beri, o cola, dau muzica tare și-mi văd de lucru. Și ce, crezi că doar io amestec rivoluția cu amuzamentul? Ăia de la Revoluția Franceză de ce-au ras cu ghilotina cât au putut? Că așa se distrau ei!

 3. 9 La Fee
  November 8, 2011 at 7:40 AM

  @Dex
  Să mă anunți din vreme când să îmi iau praștia! Aux armes, dexeleni! Nu mai am bani să cumpar ce mi-ar trebui pentru școală. Mi-am amanetat bijuteriile. Nu-mi mai rămâne decât lupta(dreaptă sau nu).

 4. November 8, 2011 at 8:40 AM

  Eu vin pe tricicleta…se pune?

 5. 12 La Fee
  November 8, 2011 at 9:05 AM

  \@ SDD
  Eu zic sa rechizitionam tricicletele! Vin cu tine la lupta, dar nu stiu daca ne ia DEX!

 6. 14 La Fee
  November 8, 2011 at 11:40 AM

  Eu asa am invatat in scoala generala! A la guerre comme a la guerre! Aplic asta si-n dragoste! De maine, ca pana acuma nu am avut timp !

 7. 15 La Fee
  November 8, 2011 at 11:52 AM

  @Dex
  Am recrutat si guguloaiele de guma pe care mi le lasa aia mici lipite de masa! In loc de pietre la prastie. Taxele noastre s-au dus de mult timp pe apa Sambetei, dar macar sa ne asiguram ca ce adunam de-acuma e bine pus la pastrare si la buna chibzuiala.


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: