28
Oct
11

decenta umana

This slideshow requires JavaScript.

Demonstrantii egipteni sunt alaturi de cei Americani. I-am zis decenta umana in titlu, dar nu mi-e clar daca nu cumva e Sindromul Stockholm. Pana la urma mizeria de dictatura care a tinut Egiptul in lumea a 3-a atata vreme a fost finantata serios cu bani americani. Mai exact, intre 1979 si 2003, 19 miliarde de dolari in ajutor militar si 30 de miliarde in ajutor “economic”. Acelasi ajutor “economic” de desfasoara si acum, dupa revolutie, cu intentia destul de vadita de a duce lucrurile in directia “care trebuie”, dar poate asta bietii egipteni nu stiu, cum nici noi n-am stiut mare lucru la revolutie.

Suportul American pentru revolutie de care tot auzim acum este bineinteles o farsa, ca de obicei. Americanii n-au facut absolut nici un gest pentru poporul egiptean pana acesta nu a facut singur dreptate.


Maria sa, Queen Bitch, indeamna la non-violenta din parte ambelor parti si se lauda cu relatiile minunate pe care SUA le are cu Egyptul. Daca excrementul nu se lovea de ventilator acum Mubarak primea probabil o medalie pentru “reforma”, ca si baietii din Iordania si Arabia Saudita, care au fost mai norocosi.

Si atunci de ce sa ii sustii pe acesti oameni? Publicului american nu i-a pasat de egipteni. N-a iesit nimeni in strada. Nu a militat nimeni pentru taierea ajutorului sau pentru sanctiuni asupra regimului din Egipt. Zero! Nada! Anumite lucruri sunt peste intelegerea mea, poate ca nu sunt suficient de iertator.

Intr-o alta ordine de idei, pana sa ajungem la decenta umana, ne lovim zilnic de indecenta umana, mult mai raspandita. Intr-o ne-stire, ne existenta in presa “libera” si “civilizata” o fetita din Palentina o sa ramana paralizata dupa ce a fost lovita in gat de un glont tras de armata Israeliana in timpul unor antrenamente.

P.S.
Pentru ce-i care n-au vazut inca aceeasi Queen Bitch are un orgasm cand afla ca Gaddafi a fost capturat si executat. Numai mie mi se pare un comportament de psihopat?


8 Responses to “decenta umana”


 1. October 28, 2011 at 11:26 PM

  deci tu vrei să faci un blog macabru, bag seamă? iar te iei de americani

  • October 28, 2011 at 11:37 PM

   Mitzo, să știi că nește porci americanii. Și proști să-i ajute mnezeul ăla în care tot zic ei căcred. Am venit io în tren cu unii de la Budapeșt, ei de la Viena, loc n-aveau că au luat belet în ultimul moment, dar s-au așezat comozi. La Arad s-o urcat tanti de avea loc, ăl tartor dintre ei nu vroia să se ridice neam, că el n-o stat vreo 15 ore ca tâmpitul în trenul ăla de rahat ca acuma, când aproape a ajuns, să se ridice! A trebuit să mă enervez și io și să-i arunc de la obraz că acilea, oricât i-ar mirosi lui a nasolii, nu e Viestul sălbatec să-și înfigă stegulețul unde vede loc liber. Și, colac peste pupăză, era și șofer de convoi în armata americană din Irak și ne-o veselit cu povești cu grenade și copchii omorâți de mitraliere.
   Haida să nu fiu rea, proști îs doar ăia de i-am cunoscut io 🙂

  • October 28, 2011 at 11:47 PM

   Nu ma iau de americani, ii laudam pe egipteni. Vita de Hillary nu se pune. 😀

 2. October 28, 2011 at 11:38 PM

  L-am recunoscut pe Dex într-una dintre poze. Eu zic că prostește poporul cu televizorul!


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: