11
Oct
11

complot iranian in Romania

Doamnelor si domnilor, stire de ultima ora!

SRI a dejucat un plan diabolic al inamicilor Iranieni, in colaborare cu comunistii Rusi, neo-nazistii Turci, sectantii si satanistii, de a-l transforma pe presedintele Romaniei, domnul Basescu in tovarasul Gorbachev. Prezentam in premiera si EXCLUSIVITATE o imagine din caietul de sarcini al Tov. Islamist Doctor in Terorism International, Profesor Emerit la Universitatea “Moarte Romaniei” din Teheran, Ahrab Al Terrorismus, principalul suspect in acest caz.

Cat de jos se pot oare cobori acesti islamisti nesimtiti in incercarea de a ne distruge democratia si “Visul Romanesc”. Cu ce am gresit noi, oamenii normali, oare in dorinta noastra de a avea o casa mai mare decat a vecinului, cu sau fara WC in curte, un BMW si un telefon d-ala smart, de ne urasc islamistii astia asa de mult?

Bineinteles ca inteligenta romaneasca arhi cunoscuta i-a impiedicat sa-si duca la final planurile nefaste. In aceasta operatiune coordonata de SRI in colaborare cu trupele de elita ale politiei comunitare, cele antrenate 7 luni, nu 6 cat se antreneaza un tzaran ca sa ajunga politist comunitar, la fara frecventa, s-au descoperit si neutralizat: doua tuburi cu vopsea mov si o stampila artizanala cu harta Romaniei.

Analistii Antenei 1/3 se intreaba daca exista conexiuni intre acest caz si tentativa de asasinat asupra ambasadorului Arabiei Saudite in SUA. Tot ei se mai intreaba ce mare branza ar provoca asasinare acestui stimabil domn. Adica nu e ca si cum cineva ar iubi Arabia Saudita. Toata lumea stie ca in aceasta tara, extrem de progresiva, poti fi executat daca iti manifesti flatulenta in zilele impare pe partea stanga a carosabilului, relativ la sensul de mers. Adica nu e ca si cum ar fi fost asasinat un Suedez sa zicem. Moartea ambasadorului Saudit in SUA ar fi provocat cel mult o indispozitie temporara regelui Abdullah cauzata de pierderea unui var de-al 3-lea. In rest, majoritatea omenirii ar fi comutat rapid pe canalul de sport unde apar stiri mai importante despre cioroi ciudati care acuza romani sadea ca i-au omorat.

Dar tot acesti analisti inteleg ca nu te poti pune cu dementa araba, pardon persana, adica islamista, adica aia cu turban, a nu fi confundati cu aia cu turban din Arabia Saudita, prietenii nostrii buni, sau aia cu palariute mici in crestetul capului, tot prieteni buni. Concluzia este clara: subumanii de evrei, pardon arabi, ca suntem in secolul 21, fac lucruri trasnite si nu trebuie sa ne intrebam de ce!

Traiasca Romania! Traiasca Democratia! Moarte bolnavilor mintali!

Advertisements

1 Response to “complot iranian in Romania”


  1. 1 La Fee
    October 12, 2011 at 7:59 PM

    Tot ce pot sa spun e ca la operatiune a participat si clasa mea a V-a, si cateva bunicutze furioase. Acuma nu stiu ce sa fac! Eu maine plec intr-o calatorie de trei zile cu dracarimea! Daca e iar vreun complot de compot, ori vreun atentat, ma gandesc ca astia mici ma vor apara! Fara sa exagerez! Cand vor incepe sa aiba rau de masina, anihilaza cei mai tari teroristi!
    De aia a fost cutremur in Marea Neagra? Sa fi avut vreo legatura cu atentatul din SUA? Cate intrebari imi vin si niciun raspuns. Ti-am zis sa nu donez din creier pentru analize! 🙂


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: